De residentie in Villa-stijl is een vertrouwelijk adres in het hart van het gouden plein van Nice. Bestaat uit slechts 29 appartementen, variërend van studio’s tot appartementen met drie slaapkamers. Een typische architectuur van Nice belichaamt het aanzien en de exclusieve diensten van een karaktervolle residentie. Een directe toegang tot de privéparkeerplaats van de residentie is toegankelijk via de rue Voltaire. Wacht niet langer om contact op te nemen en meer informatie in te winnen bij een van onze adviseurs!

Op een steenworp afstand van Place Masséna en lijn 1 van de tram, op een paar minuten lopen van de Promenade des Anglais, de stranden en het oude centrum van Nice, combineert Villa Candide alle gemakken van de moderniteit en de klassieke elegantie van architectuur die de stad respecteert. erfenis.

Nieuwe appartementen in Carré d’Or, het gouden hart van Nice

Nice ligt midden in de ongerepte natuur tussen de grote blauwe en de skipistes van de Alpen. Slenteren door de smalle en kleurrijke straatjes van het oude Nice of langs de Promenade des Anglais en de geur van de bloemen ruiken op de Cours Saleya zijn activiteiten die in alle seizoenen in Nice mogelijk zijn.

Prijzen voor een nieuwe slaapkamer met één slaapkamer in het centrum van Nice beginnen bij 449.000 euro

Prijzen voor een nieuwe twee-slaapkamer in het centrum van Nice beginnen bij 798.000 euro

Prijs voor een nieuwe drie-slaapkamer in centrum Nice begint bij 1.870.000 euro

Nice Cote d’Azur, baai van engelen. Een stad gezegend door de goden!

Het is geen toeval dat Nice na Parijs de meest bezochte stad van Frankrijk is. De Italiaanse barok inspireerde het architecturale erfgoed van de stad en de hotels zijn magnifiek. De Côte d’Azur, Italië, Corsica en de nabijgelegen Alpen maken Nice wereldwijd tot een populaire bestemming.
De metropool Nice Côte d’Azur is bijzonder dynamisch. De universiteiten en onderzoekslaboratoria geven het de sfeer van Silicon Valley. Ten slotte is het milde klimaat ongetwijfeld het beste van Frankrijk. Om al deze redenen is Nice Baie des Anges echt een stad gezegend door de goden.

Van de vele voordelen die de stad biedt, is het bereiken van Monaco of Italië in minder dan een uur met de auto een van de meest populaire bij de inwoners van Nice. Met zijn prachtige leefomgeving tegenover de Baie des Anges, heeft dit knooppunt tussen de Alpen, de Provence en Italië een uitzonderlijke omgeving die wereldwijd wordt erkend.

De diversiteit van de wijken verleidt ook de stad Angels. De metropool Nice Côte d’Azur is een toonbeeld van dynamiek dankzij haar economische invloed. Gefocust op innovatie, steunt de stad op zeven concurrentieclusters. Het heeft een geavanceerd ondernemersecosysteem met de oprichting van internationaal gerenommeerde groepen zoals Orange, Intel, Renault, Toyota en Bosch.

 

Map