De charmante nieuwbouw is ideaal gelegen halverwege tussen het stadscentrum, de stranden en de essentiële winkels. Op de hoogten van de stad werd de residentie voorgesteld als de perfecte balans tussen nabijheid van de stad en de natuur, met behoud van de voordelen van de locatie die het een natuurlijke cocon van vegetatie geven.

De intieme residentie bestaat uit 11 grote appartementen met 1 en 2 slaapkamers, van 53 m² tot 81 m² op 4 niveaus. Harmonisch verdeeld, hebben ze ruime en lichte woonkamers, een geoptimaliseerde indeling en hoogwaardige afwerkingen. Kamer
en comfort zijn de sleutelwoorden, met kamers die warmte en intimiteit bieden. Het interieur wordt uitgebreid met een terras, een tuin of een balkon.

Nieuwe appartementen in Saint Raphael; zes minuten van het strand

Je woont in een prachtige groene omgeving, net buiten de drukte. Het strand Plage du Veillat ligt op slechts zes minuten rijden met de auto. En als je van fietsen houdt, ben je er in 12 minuten. Een perfecte pied-a-terre voor een ontspannen vakantie.

11 appartementen verdeeld in een gebouw in R+3
7 T2-appartementen en 4 T3-appartementen, met de mogelijkheid van configuratie in T3/T4 onder voorbehoud van reservering
haalbaarheid
Terrassen, balkons en privétuinen
22 parkeerplaatsen in de onderbouw en 11 kelders op de begane grond
Woonoppervlakte van 53 m2 tot 81 m2
Veilig wonen
Toegang tot de parkeerplaats per lift voor lichte voertuigen

Wat is er in de buurt van dit nieuwe appartement in Saint Raphael?

SUPERMARKT – 1 min met de auto, 6 min te voet
NABIJ WINKELS – stadscentrum – 5 min met de auto, 19 min te voet
VISMARKT, AGAY MARKET, BOULOURIS MARKET – Het hele jaar door, elke ochtend – 5 min
met de auto
CINEMA – 6 min met de auto, 20 min te voet
DIENSTEN – Banken, postkantoor, gemeentehuis 5 min met de auto, 19 min te voet
KLEINE KINDEREN – 6 MultiCare-centra, 1 microcrèche, 2 associatieve crèches, 3 privécrèches
ONDERWIJS – 8 kleuterscholen, 10 basisscholen, 3 hogescholen, 2 middelbare scholen, 3 studie-instellingen
beter. Monge en Roustan School Group – 1 min met de auto, 4 min te voet
STRANDEN – 36 km kustlijn, 28 stranden, baaien en kreken. Strand van Veillat – 6 min. rijden
HAVENS – 5 havens met nautische en jachtdiensten
STATION (TGV) – 6 min met de auto, 20 min te voet

Kent u Sint-Raphaël?

Saint-Raphaël is een kustplaats in het departement Var. Saint-Raphaël ligt ten oosten van de stad Fréjus. Beide plaatsen worden gescheiden door de rivier de Pédégal. Door de eeuwen heen zijn beide gebieden bijna aan elkaar gegroeid, vandaar dat beide plekken regelmatig één plek worden genoemd.

In het oude centrum van de stad zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Een van de meest populaire attracties in de omgeving is het Musée Archéolique, een museum met scheepswrakken. Massif de l’Etérel is ook vlakbij. Dit natuurgebied is perfect voor wandelaars. Saint-Raphael is een prima uitvalsbasis voor een vakantie aan de Côte d’Azur.

Archeologisch bewijs heeft aangetoond dat het gebied rond de stad Julia Augusta al sinds de prehistorie wordt bewoond en dat er menhirs zijn gevonden. Voordat de Romeinen het overnamen, bezetten de Liguriërs, een Keltische stam, het. De Via Julia Augusta is aangelegd nadat de Romeinen de Provence hadden ingenomen.

Vanwege de brede stranden en de verscheidenheid aan activiteiten die het te bieden heeft, is Saint-Raphaël een populaire vakantiebestemming aan de Côte d’Azur geworden. Ook de oude binnenstad bruist van de beleving en heeft veel te bieden, zoals regelmatig georganiseerde markten.

De handelsroute die de Var en Italië via de Rohnedal en Frankrijk met elkaar verbond, was van vitaal belang voor de ontwikkeling van de regio. Gedurende deze periode ontwikkelde de stad zich tot een grote Romeinse villagemeenschap. Na de val van het Romeinse rijk werd de kustlijn van het gebied geteisterd door piraten. Enkele van de steden die werden geplunderd, waren onder meer Saint-Raphal. In 1065 na Christus werd de naam van de stad opgenomen in officiële documenten

 

Map