Mandelieu la Napoule ligt op minder dan zeven minuten rijden van Cannes. Een familiedorp waar de lokale bevolking en toeristen elke dag genieten van het rijke strandleven. Mandelieu is rustig maar zeker niet saai. Bij Chateau de la Napoule vindt u een gezellig centrum met veel restaurants en natuurlijk de jachthaven. Het is de ideale plek om te wonen, tussen Cannes en Theoule Sur Mer.

Nieuwe appartementen Mandelieu La napoule in groene omgeving

Dit nieuwe domein is gelegen in de wijk Theoulière, op wandelafstand van het centrum. Er zijn twee gebouwen, A en B in een gesloten domein. Het ontwerp is modern en de constructie voldoet aan de laatste energie- en akoestieknormen. In gebouw A genieten de bewoners van de begane grond van een heerlijke tuin; niet te groot, net genoeg voor een zomerse barbecue en om te loungen. Voor de bewoners is er een speciale fietsenstalling want vanaf deze locatie lonkt het achterland met het Esterelgebergte. Verse croissants haal je natuurlijk ook gemakkelijk op de fiets. De appartementen zijn licht en zonnig en hebben allemaal omkeerbare airconditioning.

Mandelieu La Napoule bestaat uit twee kernen. Het dorp Mandelieu ligt iets van het strand tegen het Massif de Tanneron aan, ook bekend van de Mimosa-route. De heuvel hier is elk jaar bedekt met een gele mimosazee. La Napoule ligt aan de baai van Cannes en is via de rivier La Siagne verbonden met Mandelieu. Het strand is ideaal voor kitesurfen, windsurfen en andere watersporten. De omgeving is ook zeer geschikt voor wandelaars. Bij het Chateau de la Napoule loop je naar de Colline de San Peyre op 131 meter hoogte. U wordt beloond met een schitterend uitzicht over de baai van Cannes.

 

Map