In Nice, in het hart van de wijk Saint Isidore, kunt u profiteren van een opkomend adres in de metropool om een geweldige investering in onroerend goed te doen. In de onmiddellijke nabijheid van de A8 en tramlijn 3 is de residentie perfect verbonden met economische centra en grote sport- en culturele infrastructuren. Het gebied wordt nu gedomineerd door kranen en bouwactiviteit. Maar dit wordt het nieuwe gezicht van Nice voor de toekomstige generaties. De architectuur is internationaal en verbluffend, de restaurants zijn nieuw en trendy en de verbinding met de stranden en het oude Nice is snel en op tijd.

Nieuwe appartementen Nice Eco Vallei Zuid Frankrijk

Gelegen in de Eco-vallei (Ecovallée du Var), met het label BDM Bronze, combineert het op elegante wijze ecologische prestaties en modern design in een mediterrane cocon beplant met cipressen, citrusvruchten, olijfbomen en amandelbomen. Van studio’s tot 4-kamerappartementen, met balkon of loggia’s, ontdek comfortabele appartementen, ideaal om te wonen en te investeren.

Over Nice Eco Vallei

Operatie van Nationaal Belang opgericht in 2008, beheerd door de openbare ontwikkelingsinstelling Nice EcoVallée, beslaat 10.000 hectare, van de luchthaven van Nice tot Bonson. Het grootste deel van het project wordt georganiseerd tussen de luchthaven en de ecowijk van het stadion. Dit grote project, gepland over twintig jaar, zal uiteindelijk het gezicht van het westen van Nice en een deel van de metropool herdefiniëren.

De EPA Nice Eco-Vallée wil de stedelijke ontwikkeling van Nice Méridia en Grand Arénas versnellen met gediversifieerde programma’s.

Map