Nieuwe appartementen te koop in Roquebrune Cap Martin: creatief en ambitieus, het ontwerp laat het overbodige weg om zijn pure en minimalistische charme te versterken. De dynamiek van de volumes in de voorgevel zorgt voor een mooie harmonie en een perfect evenwicht. Het overheersende wit en de royale glasoppervlakken zorgen voor een echte architecturale bias.

– Eigentijds ontwerp
– Geometrisch en modernistisch design
– Benadrukking van de buitenruimten
– Gebruik van licht als volwaardig materiaal

Op het dakterras beloven het zwembad en het solarium zeer aangename pauzes en een uitzonderlijk uitzicht op de baai. Het grote turquoise zwembad, omgeven door porcellanato tegels, wordt uw oase. Hier kunt u ontspannen en genieten van het prachtige geluid van de Middellandse Zee.

Eigentijdse nieuwe appartementen te koop Roquebrune Cap Martin

Omdat uitmuntendheid elk moment van uw dagelijks leven zal markeren, breidt deze nieuwe residentie haar handtekening uit met diensten die een paleis waardig zijn. Wilt u zich ontspannen of nieuwe energie opdoen? Een fitnessruimte is exclusief voor u gereserveerd om u in vorm te houden. Wilt u zich opnieuw concentreren op de essentie en uw dagelijkse leven vergemakkelijken? Een conciërgeservice* maakt het u gemakkelijk om alles te organiseren. Het resultaat: uw gemoedsrust!

Het eigentijdse gebouw toont sierlijk zijn silhouet richting de zee.
– Van 2 tot 5 kamers
– Penthouse stijl
– Diensten van topklasse
– Verzorgde landschappelijke omgeving

Vraag ons naar de prijs en beschikbaarheid van appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers. Prijsklasse van 300.000 tot 2 miljoen euro.

De vermenigvuldiging van volumes creëert een panorama van mooie harmonie. De symmetrische verdeling van de gebouwen, de soberheid van de ornamenten in de symmetrische verdeling van de gebouwen, de soberheid van de ornamenten in de versiering van de gevels en de kubieke vormen herinterpreteren de grote klassiekers van het onroerend goed erfgoed van de Côte d’Azur. U zult verleid worden door zijn stijl, die zowel imposant als verfijnd is. De dakterrassen en grote overstekken zullen u voorzien van zeer gewaardeerde ontspanningsruimtes.

Moderne nieuwe appartementen te koop Roquebrune Cap Martin

Alle appartementen zijn verrassend ruim en hebben een doordachte binneninrichting. Ze profiteren van een uitstekende blootstelling aan natuurlijk licht op elk moment. De verfijning van de hoogwaardige diensten, de configuraties en de afwerkingen zijn stuk voor stuk details die ervoor zorgen dat u zich perfect thuis voelt. Voor elk project wordt een selectie van tegels, aardewerk, badkamermeubels, parketvloeren, veiligheidsvoorzieningen, enz. geselecteerd en op maat gemaakt in een showroom van 350 m2 in Fréjus.

Een perfecte inrichting dankt haar succes aan de dialoog tussen het interieur en het exterieur. Wonen in Roquebrune Cap Martin betekent genieten van een comfort dat grotendeels open is naar de omgeving. De architectuur ontvouwt dit uitzicht met royale volumes en alom aanwezige erkers. Elk plan, elke bekleding of uitrusting is de uitdrukking van ons streven naar uitmuntendheid en vergemakkelijkt de projectie van uw toekomstige inrichting.

Een solarium onder de hemel in Roquebrune Cap Martin

Om uw comfort een extra ziel en een adem van energie te geven, gaat er niets boven een terras, een echte extra kamer om te genieten van het heerlijke klimaat van de Riviera. Sommige uitzonderlijke appartementen zijn opnieuw uitgevonden om te worden bewoond als huizen: villa’s op daken, duplexen, daken met een uitzicht van 360°. Een gevoel van vrijheid dat uw comfort gegarandeerd een extra vleugje ziel en energie geeft. Er gaat niets boven een terras, een echte extra kamer om te genieten van het zeer gewaardeerde klimaat van de Riviera.

In een rustige omgeving, teruggetrokken van de promenade van Cap Martin en op een steenworp van het strand, behoudt de residentie haar elegante soberheid van buitenaf door zich te omringen met mediterrane soorten zoals cipressen, palmen of olijven, cipressen, palmen en olijfbomen. Op elke verdieping cultiveren royale balkons, versierd met plantenbakken, deze natuurlijke sfeer voor een sublieme leefomgeving.

La Dolce Vita in het zuiden van Frankrijk

Het is moeilijk om niet de charme te voelen van Roquebrune-Cap-Martin, begrensd door zowel het water van de Middellandse Zee als het beboste landschap. Dit juweeltje met een suggestieve naam zal u onmiddellijk verleiden door zijn bevoorrechte ligging tussen de Rivièra en het nabijgelegen Italië, en door de diversiteit van zijn landschappen en zijn sfeer.

Of u nu houdt van het Dolce Vita-gevoel aan zee of van het sterke karakter van het steile achterland, u zult snel vallen voor de aantrekkingskracht van deze stad, die haar vertrouwelijkheid heeft weten te bewaren.

– Ideale ligging tussen Menton en Monaco en dicht bij Italië
– Droomlandschap van de Rivièra: stranden, citroenbomen, olijfbomen van de Cap Martin, hellingen en hooggelegen dorpjes
– Gemakkelijk bereikbaar: directe toegang via de snelweg A8. 35 km* van de luchthaven Nice Côte d’Azur, talrijke treinstations in de buurt: Roquebrune-Cap-Martin, Menton en Monaco
– Ideale badplaats voor liefhebbers van erfgoed, watersport en golf

Nieuwe moderne appartementen te koop Roquebrune Cap Martin

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze nieuwe moderne appartementen te koop in Roquebrune Cap Martin. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze nieuwe moderne appartementen te koop in Roquebrune Cap Martin wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze nieuwe moderne appartementen te koop in Roquebrune Cap Martin. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals nieuwe moderne appartementen te koop in Roquebrune Cap Martin worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancierbinnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze nieuwe moderne appartementen te koop in Roquebrune Cap Martin.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map