Dit nieuwe programma bestaat uit slechts 5 villa’s op een paar minuten lopen van het centrum van Sainte Maxime. De vormgeving is een mix tussen traditionele bouw en modern waarbij u kunt kiezen uit een nieuwbouw villa met 3 of 4 slaapkamers. De uitstraling heeft een typisch Provençaalse signatuur met houten luiken en muren in natuurlijke tinten. Elke villa heeft een eigen tuin op het zuiden waardoor u volledig kunt genieten van het mediterrane klimaat. Uw auto en fietsen plaatst u in de parkeerplaats(en) ondergronds. De nieuwe villa in een klein domein in het centrum van Sainte Maxime heeft grote ramen, een keuken en biedt u voorafgaand aan oplevering een ruime keuze aan tegels en vloeren om uw villa aan uw smaak aan te passen.

Nieuwe villa in klein domein centrum Sainte MaximeLevering: 1e kwartaal 2021

Nieuwe villa in exclusief domein centrum Sainte Maxime

Sainte-Maxime is al jaren populair als vakantiebestemming vanwege de gezellige haven, het centrum en de mooie zandstranden. Een eigen huis in het centrum van Sainte Maxime is natuurlijk de perfecte investering voor het hele gezin! Gelegen in de mythische Golf van Saint-Tropez wordt Sainte maxime beschut door het Massif des Maures in het noorden waardoor er altijd een aangenaam klimaat heerst. Deze harmonieuze omgeving is goed voor dit nieuw domein dat al vol staat met parasoldennen, kurkeiken en mimosa’s. De aanplant van een dertigtal extra bomen zal de sfeer van de tuinen versterken en de volumes van de architectuur begeleiden.

Voor uw comfort worden de nieuwe villa’s in Sainte Maxime compleet opgeleverd.

Grote erkers met elektrische rolluiken
Badkamer met verwarmd handdoekenrek
Omkeerbare individuele warmtepomp: verwarming en airconditioning
60 x 60 vloer tegels
Parket in de kamers
Tegels 25 x 40 in de badkamers
Gladde verfwanden en plafonds
Inbouwkasten

Nieuwe villa in exclusief domein centrum Sainte Maxime

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie