In een wereld die steeds kleiner wordt komt voor de welgestelde mens die constant op zoek is naar verbetering van de persoonlijke omstandigheden het eiland Mauritius steeds vaker in beeld. Een tropische verrassing in de Indische oceaan, dat stabiel groeit als ultieme luxe bestemming voor de jet-set die alles al heeft gezien.

Heeft u Mauritius al eens bezocht? Voor wie strand, zon en luxe verwenning zoekt, kan op veel eilanden in de wereld terecht. Maar Mauritius biedt zoveel meer dan alleen maar zon en zee. Experts van zonnige vakanties naar verre oorden noemen dit eiland niet voor niets ‘Het Paradijs voor Gevorderden’.

pool-penthouse-kopen-mauritius

Natuurlijk, in Europa is de Côte d’Azur het beste plekje op Aarde. Maar voor wie een paar uurtjes verder vliegt op zoek naar een interessante investering qua rendement en fiscaliteit, kan vandaag de dag niet meer om het eiland Mauritius heen. Als vakantiebestemming, als investering of als vestiging van uw internationale bedrijf.

Schitterende nieuwbouw op Mauritius

Dit project dat door het beste team van bouwontwikkelaars uit Frankrijk wordt gerealiseerd ligt op de beste plek van het eiland. Iedereen die Mauritius kent, weet dat de ‘La Tourelle’ berg in alle opzichten legendarisch is. Hier komen 52 woningen in een beveiligd 5 sterren resort, met een clubhuis, een conciërgebalie die 7 dagen per week beschikbaar is, een gastronomisch restaurant met menu van sterrenchef Arnaud Faye (welbekend van Chevre d’Or in Eze), een chique bistro-restaurant bij het zwembad, een cocktailbar, een fitnessclub, een heerlijke sparuimte met “Salin de Biosel” behandelkamers en een kinderclub.

Villa, penthouse of appartement, allen met het mooiste zeezicht

Er zijn 23 villa’s en 25 appartementen te koop. De drie grootste villa’s hebben een privé zwembad in perfecte harmonie met de ongerepte natuur en de lagune. Vanaf dit project heeft u uitzicht dat zelfs filmregisseur doet watertanden. Het interieur is op ongekend hoog niveau qua inrichting en afwerking met grote woonkamers, een open keuken, vier slaapkamers met eigen badkamers in een strakke vormgeving die perfect past in de Mauritiaanse omgeving. De appartementen met penthouses met grote balkons en terrassen zijn van het niveau ‘Boutique Hotel’ en ademen absolute rust uit omgeven door een serene en groene vegetatie.

villa-bengali-mauritius-kopen

Het hoogste rendement op uw Mauritius investering

Er is een verhuurservice van het hoogste niveau beschikbaar aan de eigenaars die willen profiteren van het verhuurprogramma op Mauritius. uw geld rendeert op deze manier maximaal; een veilig gevoel voor uw persoonlijke zekerheid. Telt u daarbij de overweldigende natuur, de zeer gewilde bestemming, het aantal groeiende toeristen en de stabiele en bloeiende economie, dan is nieuwbouw op Mauritius een waardevolle en waardevaste investering die de komende tijd met het eiland mee kan groeien.

Prijs indicatie nieuwbouw Mauritius

Appartement 130 m2 met 80 m2 terras 805.000 euro

Penthouse 228 m2 met 202 m2 terras 2.390.000 euro

Villa 314 m2 met 254 m2 terras 3.150.000 euro

Voordelen van onroerend goed op Mauritius

Mauritius is een zonnige en zelfstandige staat midden in de Indische Oceaan en precies tussen de opkomende markten van Afrika, het Midden Oosten en Azië.  Voor ondernemers interessant om zich juist hier te vestigen. Als u minstens 500.000 US dollar in een door de overheid aangewezen onroerend goed project investeert, wordt u officieel inwoner. De inkomstenbelasting is er slechts 15 procent en er zijn aftrekposten voor buitenlandse verdiensten. Erfbelasting bestaat er niet. Dat maakt Mauritius al jaren dé grote uitvalbasis voor westerse multinationals die Mauritius vooral kiezen vanwege het gunstige belasting- en ondernemingsklimaat en de goede regulering van de financiële sector.

U zet hier als buitenlandse partij snel, veilig en eenvoudig een holding of fonds op waarmee u zeer voordelig kunt opereren of investeren in landen waarmee Mauritius een belastingverdrag heeft. Vooral India is in dat opzicht razend populair. Als buitenlandse investeerder bent u in Mauritius bijzonder weinig kwijt aan belasting. Over de offshore activiteiten is men op het eiland slechts 20 procent belasting verschuldigd. Maar daarover kunnen ondernemingen weer tot 80 procent korting krijgen als ze aan de juiste voorwaarden voldoen. Uiteindelijk kan dat betekenen dat je als onderneming slechts drie procent effectieve belasting hoeft te betalen. Veel andere soorten belastingen, zoals dividend- of vermogensbelasting, worden hier zelfs helemaal niet geheven.

Meer informatie over nieuwbouw kopen op Mauritius?

Neem contact op met Ab en Jo. Voor de Nederlandse markt hebben wij de verkooprechten van dit prestigieuze project gekregen. ter plaatse wordt u door teamleden ontvangen voor een rondleiding over het terrein en de voortgang van de bouw. Wij sturen u graag de brochure toe en de plattegronden van de woning waar uw belangstelling naar uit gaat. Mail info@wonenaandecotedazur.nl of bel/WhatsApp +33770186203.

Pand Beschikt Over

  • Spa
  • Kinderclub
  • Privé zwembad
  • Uniek uitzicht
  • Goede verhuurzekerheden
  • Interessante belegging
  • Topkwaliteit
  • Beveiligd resort
  • Restaurant van Chèvre d'Or chef
  • 24/7 Concierge service

Locatie