Deze eigentijdse nieuwbouw in Eze is een adres dat zeldzaamheid uitstraalt. Deze architectuur zie je niet vaak aan de Cote d’Azur. Het is een smaakvolle combinatie van verfijning en rust aan zee. Een ode aan de zon en transparantie, de woonkamers baden in natuurlijk licht dankzij grote erkers. Sommigen profiteren zelfs van een dubbele of driedubbele oriëntatie.

Het comfort en de charme van de appartementen zijn in overeenstemming met het prestige van de residentie. Deze nieuwbouw in Eze voldoet aan alle woonwensen, van het functionele 2-kamer appartement tot het ruime 4-kamer familie appartement.

Hier klopt het hart van de Franse Rivièra. Een uitzonderlijke locatie tussen het schiereiland Saint-Jean-Cap-Ferrat en de drukte van het Prinsdom Monaco. Het delicate klimaat en de uitzonderlijke omgeving weerspiegelen perfect alle paletten van de levensstijl van de Rivièra. Met stranden en vertrouwelijke baaien met turquoise wateren, luxe hotels, hoge gastronomie. Deze nabijheid biedt bevoorrechte toegang tot het Monegaskische leven, de grote evenementen en het brede scala aan culturele en recreatieve activiteiten. Op een paar minuten afstand biedt het prachtige adelaarsnestdorp Èze vele winkels en kunstenaarsstalletjes langs zijn middeleeuwse, pittoreske en authentieke straatjes.

Opvallende eigentijdse nieuwbouw in Eze Zuid Frankrijk

De nieuwe eigentijdse appartementen zijn ontworpen volgens de codes van modern comfort en bieden een harmonieuze indeling. De intimiteit blijft behouden dankzij de onafhankelijkheid van de dag- en nachtdelen, de open keuken naar de woonkamer accentueert het volume van de leefruimtes. Er is woonruimte voor iedereen; rustige plekjes om te zonnen, lezen of lekker te slapen. De 4-kamer appartementen hebben een master suite met eigen badkamer.

Mooie omgeving van Eze

In het hart van deze intieme, volledig gesloten en veilige plek drukt de natuur zich uit in de vorm van een decor van zachtheid en parfums. In dit theater van groen worden de geconserveerde zuidelijke essenties verfraaid met dennen, olijven, cipressen, citrusvruchten.

De nieuwbouw in Eze volgt de rondingen van de grond in terrassen, de architectuur gaat op natuurlijke wijze op in de omgeving. Deze charmante omgeving herbergt een klein gebouw dat is behandeld als een nobele moderne villa. De gevels spelen met natuurlijke kleuren, hout en een natuurstenen plint in perfecte harmonie.

De buitenruimtes accentueren het geheel en zijn ontworpen om de intimiteit tussen de bewoners te vergroten, terwijl de totale transparantie van de balustrades
het schouwspel van de zee en het groen.

Het voorrecht van een uniek panorama in Eze

Stel je elk uur, elke dag van het jaar de verwondering en emoties voor van een voortdurend vernieuwde ansichtkaartomgeving. De zee en de natuur bieden een constant diaporama vol kleur en emotie. De meeste appartementen op de bovenste verdieping bieden een adembenemend uitzicht op de Baie Saint-Laurent en de groene heuvels die zich uitstrekken over Cap de la Mala en de zee. Dit adembenemende uitzicht nodigt u uit om de nuances van het blauw van de lucht en de zee te aanschouwen, evenals alleen het groen van de omliggende natuur.

Luxe nestelt zich op het dak met deze nieuwbouw in Eze

Ontdek de exclusieve sfeer van een 4-kamer dakvilla in deze nieuwbouw in Eze. Als een belvedère aan zee onthult het uitzonderlijke terras van meer dan 100 m2 een zeldzame ervaring tussen lucht en zee. Een unieke leefruimte ingericht met grote plantenbakken om te genieten van kostbare momenten met familie of vrienden, in volledige privacy met uitzicht op zee.

De appartement-villa profiteert van een driedubbele belichting voor natuurlijk licht dat is geoptimaliseerd voor het ritme van de zon. De faciliteiten zijn ontworpen voor het dagelijkse welzijn: woonkamer met kitchenette, mastersuite met doucheruimte en kleedkamer.

Voor comfort op maat heeft u de mogelijkheid om uw woonruimtes te personaliseren, ontworpen door onze interieurontwerpers.

Prijs nieuwbouw Eze

Begane grond

twee slaapkamer appartement, 73 m2 met 138 m2 tuin 655.000 euro

twee slaapkamer appartement, 67 m2 met 92 m2 tuin 645.000 euro

Eerste verdieping

twee slaapkamer appartement 58 m2 met balkon 8 m2 585.000 euro

drie slaapkamer appartement 107 m2 met 28 m2 terras 1.400.000 euro

Bovenste verdieping

drie slaapkamer appartement 101 m2 met 21 m2 terras 1.000.000 euro

drie slaapkamer appartement 105 m2 met 114 m2 terras 1.000.000 euro

Meer toeristische info over Eze

 

Map