Vence, wie de naam hoort denkt meteen aan vervlogen tijden vol romantiek, pittoreske straatjes, kleine fonteintjes en vanaf iedere kant een prachtig uitzicht. Het Vence van toen is niet zo gek veel veranderd; het lijkt wel of de tijd hier heeft stilgestaan. Een enkele keer komt er natuurlijk wel iets nieuws bij, zoals deze nieuwe appartementen in Vence. Prachtig van vormgeving en perfect qua ligging. De residentie wordt gebouwd op de weg naar Cagnes, en ligt op een steenworp afstand van het centrum van Vence en de woonwijk Vosgelade.

Opvallende vormgeving nieuw penthouse Vence

Er zijn twee kleine gebouwen met mooie, grote terrassen. Hier kunt u kiezen uit studio’s tot ruime 4 kamer appartementen. Het dak is iets bijzonders; de penthouses of dakvilla’s zijn (zoals het hoort) groots van opzet en het uitzicht is net zo imposant. De goed uitgeruste appartementen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van energie-efficiëntie.

Het woord van de architect Alexandre Mauclet
“Zonder afbreuk te doen aan het interieur en comfort en de prestaties van het gebouw, past het project perfect in de omgeving. De openingen, de grote balkons en de terrassen laten iedereen volledig genieten van het uitzicht op de heuvels tot aan de zee. Door het gebruik van hout op de bovenste verdiepingen wordt de integratie in het landschap natuurlijker dan ooit.

nieuwe appartementen Vence

Ecologische vormgeving: nieuw appartement Vence

Vence ligt op een paar minuten van Cagnes-sur-Mer en kijkt uit over de kustlijn en biedt een aangename kwaliteit van leven aan haar bewoners. Het hart van de historische stad met zijn oude wallen, zijn typische huizen met oude stenen, fonteinen, kleine winkeltjes en kunstenaarsgalerijen geven Vence een levendige en warme Provençaalse sfeer.

Duffy, Matisse en Chagal waren gecharmeerd van de lichten, de zoetheid van het leven en de schoonheid van deze plek. Vence zit vol charme, rust en harmonie en trekt jaarlijkse vele bezoekers het Nuits du Sud muziekfestival. Rijk aan zijn Ligurische verleden, ontdekt u in het hart van de middeleeuwse stad kostbare overblijfselen, zoals de zuilen van de Marseille en de overblijfselen van een Romeinse triomfboog. Uitkijkend over de middeleeuwse stad is de toren opgetrokken in de 12e eeuw en het kasteel van Villeneuve dateert uit de 17e eeuw.

De schilder Matisse heeft 4 jaar lang plannen gemaakt voor de rozenkranskapel en heeft dit monument in zijn geheel gemaakt, van architectuur tot meubels en glas in lood. De eerste steen van het gebouw werd gelegd in 1949 en de kapel werd ingewijd in 1951. Het is gemakkelijk te zien dankzij het dak van witte en blauwe tegels en zijn 13 meter hoge smeedijzeren kruis. De kapel is het hele jaar door te bezichtigen en er zijn ook werken van Matisse te zien.

Ecologische vormgeving: nieuwe appartementen Vence

Wie wil er niet in Vence wonen?

Met deze nieuwe appartementen die een natuurlijke ecologische uitstraling hebben door de groene terrassen en het hout, voelt u zich dichtbij de natuur en de historie.

Moderne vormgeving: nieuwe appartementen Vence

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Pand Beschikt Over

 • Elektrische rolluiken
 • Grote keuze aan vloertegels
 • Badkamers voorzien van bad of douche met kwaliteitskranen
 • Wastafelmeubel met verlichte spiegel
 • Handdoek verwarming
 • 2m tegels op de rand van het bad of de douche
 • A2P beveiligde toegangsdeur *
 • Ingangsportaal met beveiligde toegang
 • Videofoon
 • Veilige ondergrondse parking met afstandsbediening
 • privélift

Locatie