Als een schakel tussen natuur en stad…

Deze nieuwbouw presenteert u een nieuw levensproject. In de directe nabijheid van winkels, markten, het stadscentrum en aan de rand van het bos van Cormeilles en Parisis, is dit intieme landgoed van slechts 29 appartementen een zeldzame vastgoedkans. Dit landgoed, een echte groene omgeving, vertoont een elegante architectonische signatuur die harmonieus past in de buitenwijken. Strategisch gelegen in het hart van een wijk die goed bereikbaar is via grote wegen, wordt het landgoed omgeven door een bosrijk park en biedt het u een echt behouden leefomgeving waar licht en volume de sleutelwoorden zijn. Vind uw dagelijkse leven opnieuw uit en kies voor een betere levenskwaliteit aan de poorten van Parijs.

DE AFDELING

Met een uitzonderlijke ligging aan de poorten van Parijs, bevindt het departement Val d’Oise zich op de strategische as van de belangrijkste Europese stromen. Het departement vertoont een grote dynamiek, met name door deel te nemen aan de projecten van Groot-Parijs (creatie van de automatische metro “Grand Paris Express”), maar ook door grootschalige projecten zoals de aanleg van een nieuwe haven (samenvloeiing Seine Oise).

DE GROENE LONG VAN HET WESTEN VAN PARIJS

De Val d’Oise heeft een regionaal natuurpark van de Franse Vexin dat een harmonieus en evenwichtig ontwikkelingsproject biedt: 32 wandelpaden, fietspaden en cruises op de Oise, een regionaal natuurpark (Oise-Pays de France) van bijna 60.000 hectare van wandelpaden, tuinen en kastelen.

CORMEILLES,
EEN VAN DE MOOISTE HELLING AAN DE RECHTERBANK

De verhoogde ligging, met uitzicht op het westen van Parijs, de oude stenen en de bosrijke omgeving, maken Cormeilles-en-Parisis een van de meest populaire steden in Île-de-France.

De charme en authenticiteit van deze suburbane stad van 25.000 inwoners dragen bij aan een behouden en gewilde leefomgeving. Een schat die dit chique platteland van Parijs koestert en bewaart.

Cormeilles en Parisis, een groene stad, heeft 112 hectare bos en groen.

1.571 bedrijven, waaronder meer dan 500 winkels en diensten aan particulieren, vormen het directe economische en sociale weefsel van de stad.

DE BUURT
“TOP EN CENTRUM”

De wijk Haut et Centre is een woonwijk die rust en de onmiddellijke nabijheid van alle voorzieningen, winkels, scholen (25 in totaal in de stad) en wegen naar Parijs combineert:

• Gare St Lazare in 18 minuten • Lijn J van de transilien
• Directe toegang A15
• CDG luchthaven in 35 minuten

Veel bussen bieden verbindingen met de stad Cergy om het RER A-station van Sartrouville en dat van de RER C van Montigny – Beauchamp te bereiken

DE WOONPLAATS

Op de hoogten van de stad, tegenover het westen van Parijs en aan de rand van het bos van Cormeilles-en-Parisis, is het Domaine een intiem domein, ontworpen in een “dorpsgeest”.
De elegante lage muur van oude stenen die grenst aan het landgoed, de grote ijzeren poort die uitkomt op begroeide paden en de geplaveide ingang, beschrijven de woning in authentieke architectonische codes en karakter.

HET DOMEIN

Het Domaine is een intiem domein met slechts 6 herenhuizen van T3 tot T4 en 23 appartementen van T2 tot grote T4, met tuin of privéterras.

De 29 accommodaties zijn gelegen in het hart van een prachtig bosrijk en aangelegd park aan de rand van het bos van Cormeilles-en-Parisis.

Pluspunt van de woning: Aan de achterzijde van het landgoed staat een fitnessruimte voorzien van alle benodigde apparatuur ter beschikking van alle bewoners. De fitnessclub van het landgoed, die is ingericht in een elegante omgeving zoals een Trianon uit Versailles, is een echte aanwinst.

Het landgoed heeft een ideale ligging in een rustige woonwijk, op slechts 9 minuten lopen van de hallen, het stadscentrum en op 4 minuten rijden van de stadsscholen (school, hogeschool en middelbare school).

STAANDE BEHUIZING

De 29 appartementen profiteren van geoptimaliseerde binnenoppervlakken, gecombineerd met luxe buitendiensten.

Terrassen of tuinen voor de meeste eigendommen, hoogwaardige afwerkingen, voor een compromisloze leefruimte, zoals absoluut comfort. Optimale belichting en helderheid met het westen van Parijs op de achtergrond en een groene bosrijke omgeving.

Vanaf de R+1 bieden sommige appartementen en villa’s u een uniek panorama op het westen van Parijs of de directe bosrijke omgeving van de residentie. Sommige appartementen bieden zelfs vanaf hun terras een fantastisch uitzicht op de luchtparade van 14 juli.

Het Domaine is een echte plek van leven, ontmoeten en delen. Geconfronteerd met het drukke dagelijkse leven, is het niet tijd om tijd te nemen, voor jezelf, voor anderen? Met een fitnessruimte, grote collectieve groene ruimtes en gemeubileerde buitentafels, bespaar je tijd en behoud je je energie voor essentiële momenten…

DIENSTEN

Faciliteiten

• Kamer fitness
• Collectieve ruimte met bomen en aangelegde
• Ingerichte badkamer
• Droge handdoek
• Extra platte douchebak of badkuip

Veiligheid

• Beveiligde toegang via videofoon • Geheel omheind terrein • Op afstand bedienbare poort
• Vigik en digicode

Afwerkingen

• Parketvloer in woonkamer en slaapkamers • Grootformaat tegels (60×60) in keuken en badkamer
• Muren en plafonds gladde verf
• Grote aluminium openingen met dubbele beglazing • Aluminium buitenschrijnwerk
• Platen terrasvloer op sokkels
• Aardewerk wand en vloer in badkamer
• Houten toegangsdeur, 3 of 5 punten

Parijs, Nieuwbouw in Cormeilles-en-Parisis

Neem contact op met Jolanda Kuijer-Marinus voor een snelle en professionele makelaardij die u helpt bij het vinden van de woning in of nabij Parijs die u zoekt. Net als Parijs, Nieuwbouw in Cormeilles-en-Parisis. Wij sturen u meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel/WhatsApp +33770186203 of mail info@livingonthecotedazur.com

Het eerste vastgoedportaal met een persoonlijke service

Ons onroerend goed portaal geeft u de best beschikbare woningen op de Parijse luxe onroerend goed markt, plus een toegewijde persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen omdat we geen Fransen zijn, maar rechtdoorzee Nederlands. We kennen de lokale markt in Parijs en we hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service aan internationale klanten moet worden verleend. De beste manier om een ​​woning in of nabij Parijs te vinden en te kopen, is door samen te werken met een internationaal onafhankelijk team.

We zijn pro-actief, 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we zullen u door het papierwerk leiden als u Parijs, Nieuwbouw in Cormeilles-en-Parisis wilt kopen. Ook is ons team aanwezig bij de ondertekening van de definitieve akte bij de notaris in Parijs. Indien nodig kunnen wij voor goede vertalingen zorgen en kunnen wij u in contact brengen met ons betrouwbare netwerk van financieel adviseurs voor een hypotheek of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Vind hier al onze luxe onroerend goed in Parijs en kijk wat we u te bieden hebben. Er is nog veel meer, vraag ons voor een persoonlijke selectie zowel online als off-market woningen.

Wij helpen u bij het selecteren van de beste huizen in Parijs

Investeren in vastgoed in Parijs is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en er is altijd veel vraag naar de stad en haar omgeving door een rijke internationale groep mensen. Parijs geeft de unieke combinatie van een oogverblindende metropool plus de charme van een lokale Franse fijnproever en cultureel leven. Je ontmoet in Parijs mensen met een internationale levensstijl en mentaliteit, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De eigendommen die wij aanbieden, zoals Parijs, Nieuwbouw in Cormeilles-en-Parisis, worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Aangezien er geen exclusiviteit is in Frans onroerend goed, vanwege de activiteiten van agenten en makelaars, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen zoals Parijs, Nieuwbouw in Cormeilles-en-Parisis per dag veranderen. Heeft u een specifieke wens, neem dan contact met ons op en wij activeren voor u een zoekopdracht in de databases van al onze aangesloten agenten. Dit scheelt u tijd en frustratie. Onze persoonlijke begeleiding leidt u door de vastgoedjungle om de woning te vinden die u zoekt.

Gebruik ons ​​servicenetwerk

Indien nodig verzorgen wij de juiste vertalingen en kunnen wij u in contact brengen met ons betrouwbare netwerk van financieel adviseurs voor een hypotheek of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en nodig heeft om Parijs, Nieuwbouw in Cormeilles-en-Parisis te verwerven.

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste keukenleverancier, interieurarchitect, meubelleverancier, renovatieteam of wellness leverancier. Kies voor een Nederlandse professionele huiszoekservice als u wilt investeren in onroerend goed in Parijs.

Maak de verbinding met Parijs

Als u graag in contact blijft met ons luxe onroerend goed, schrijf u dan gratis in op onze onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update over interessante eigendommen zoals Parijs, Nieuwbouw in Cormeilles-en-Parisis.

Over Living on the Côte d’Azur

We zijn in Zuid-Frankrijk gaan wonen sinds 2006. Met ons bedrijf in Nederland promoten wij onroerend goed in Frankrijk, buiten Frankrijk. In de loop der jaren hebben we veel internationale kopers ontmoet die een tweede huis onder de zon wilden. Of een derde. Op hun verzoek hebben we onze diensten uitgebreid naar andere gebieden die we zelf ook erg leuk vinden. Zoals Ibiza, Portugal, Toscane, Mauritius en nu Parijs. Laat ons u Parijs, Nieuwbouw in Cormeilles-en-Parisis tonen.

Map