Een tweede woning als vakantie adres in centrum Antibes, dat is de perfecte investering. Ideaal gelegen in het hart van Antibes aan de Franse Rivièra en dicht bij de Cap d’Antibes. In de rustige woonwijk l’Ilette bent u nog maar 2 stappen verwijderd van de zandstranden van Plage Salis aan het begin van de Cap d’Antibes. U zit ook zo in de oude binnenstad van Antibes en de stadswal. In Antibes centrum is het hele jaar door van alles te doen; van internationale evenementen tot lokale culturele activiteiten. Wie het hele jaar door wil genieten van het bruisende Zuid Franse leven, zit in Antibes op de perfecte locatie. U vindt direct in de buurt alles voor aangenaam verblijf; winkels, stranden, restaurants, het treinstation en de luchthaven van Nice Cote d’Azur op slechts 30 minuten.

Nieuw appartement kopen in centrum Antibes Côte Azur

Penthouse met daktuin-terras op loopafstand Cap d’Antibes

Antibes biedt haar inwoners en vele internationale toeristen de perfecte harmonie tussen kunst en levenskunst, tussen musea en de Provençaalse markt, tussen muziek en de zee. Deze nieuwbouw in Antibes centrum onderscheidt zich door de resolute en moderne bouwstijl met Venitiaanse houten jaloezien aan de buitenkant. Het geheel ademt klasse uit, mede door het gebruik van luxe natuursteen. Uniek voor de penthouse bewoners is de toegang tot het dak dat een eigen parkje krijgt met palmbomen. Er zijn slechts 16 appartementen verdeeld over 5 etages met kantoren op de begane grond.

De inrichting en afwerking is op hoog niveau met grote tegels (60×60), compleet ingerichte badkamers en doucheruimtes, omkeerbare airconditioning, intercom installatie. Het RT 2012 label zorgt voor optimale thermische en geluidsisolatie en voldoet aan de meest veeleisende milieunormen. En die zijn streng in Frankrijk dat voorop loopt met klimaatbeheersing. Deze beveiligde nieuwbouw residentie in het centrum van Antibes heeft 35 ondergrondse parkeerplaatsen met 3 kelderverdiepingen. De ideale ligging garandeert u een uitstekende kwaliteit van leven in Antibes en perfecte ROI van uw vastgoedbelegging vlakbij Cap d’Antibes.

Nieuw appartement kopen in centrum Antibes Côte Azur

Penthouse met daktuin-terras op loopafstand Cap d’Antibes

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over dit penthouse met daktuin-terras op loopafstand Cap d’Antibes voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals dit penthouse met daktuin-terras op loopafstand Cap d’Antibes, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u dit penthouse met daktuin-terras op loopafstand Cap d’Antibes al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie