In Lissabon, in het epicentrum van de meest culturele en populaire wijk van de stad, stijgt dit nieuwe gebouw op tot een icoon van comfort en luxe. Het gebouw is direct verbonden met de Taag wandelpromenade.  De in totaal 45 appartementen zijn gebouwd volgens de hoogste normen, en hebben allen een unieke en onderscheidende persoonlijkheid. Opvallend in het panorama van Lissabon wordt een uitzonderlijke locatie gecombineerd met een tijdloze architectuur.

Lissabon nieuw penthouse met dakterras, zwembad en vrij uitzicht Taag

Dit is uw kans om in het hart van Lissabon te wonen, zij aan zij met de rivier de Taag en karakteristieke plaatsen zoals de Time Out Market, Cais do Sodré, IADE Creative University en nog veel meer! U bent omringd door een breed scala aan activiteiten in een moderne en kosmopolitische stad als Lissabon, in perfecte harmonie met de omgeving, vol charme, karakter en een dynamische levensstijl.

Het hoogtepunt van de ontwikkeling van de promenade is een fantastisch en vrij uitzicht op de rivier de Taag. Het gebouw met hedendaagse architectuur bestaat uit 36 ​​appartementen van T1 tot T3. Voor de bewoners zijn er Spa services, binnenzwembad,  een volledig uitgeruste fitnessruimte en een receptie met 24 uurs diensten. Er zijn 4 uitzonderlijke penthouses met privézwembad. De perfecte locatie voor wie op zoek is naar een luxe appartement in Lissabon met de Taag voor de deur en op steenworp afstand van Chiado!

Lissabon nieuw penthouse met dakterras, zwembad en vrij uitzicht Taag

Lissabon nieuw penthouse met dakterras, zwembad en vrij uitzicht Taag

Prijzen nieuwbouw appartement Lissabon

#15 

1 slaapkamer appartement 70 m2, tweede etage met terras 9,7 m2. 

Prijs 742,500 euro incl parkeerplaats en opslagruimte

#28 

2 slaapkamer appartement 133 m2, derde etage met terras 23 m2.

Prijs 1,480,000 euro incl 2 parkeerplaatsen en opslagruimte

Prijzen nieuwbouw appartement Lissabon

#42

3 slaapkamer penthouse 206 m2, 5e en bovenste etage met terras en privé zwembad 263 m2

Prijs 4,045,000 euro incl 4 parkeerplaatsen

#43

4 slaapkamer penthouse 237 m2, 5e en bovenste etage met terras en privé zwembad 185 m2

Prijs 5,095,000 euro incl 4 parkeerplaatsen

#43

4 slaapkamer penthouse 237 m2, 5e en bovenste etage met terras en privé zwembad 185 m2

Prijs 5,095,000 euro incl 4 parkeerplaatsen

#44

5 slaapkamer penthouse 281 m2, 5e en bovenste etage met terras en privé zwembad 291 m2

Prijs 5,850,000 euro incl 4 parkeerplaatsen

#45

7 slaapkamer penthouse 441 m2, 5e en bovenste etage met terras en privé zwembad 415 m2

Prijs 7,950,000 euro incl 6 parkeerplaatsen

Lissabon nieuw penthouse met dakterras, zwembad en vrij uitzicht Taag

Neem contact met ons op voor een snelle en professionele vastgoedservice die u helpt bij het vinden van het huis dat u zoekt. Net als dit nieuwe penthouse in Lissabon met dakterras, zwembad en vrij uitzicht Taag. Wij sturen u meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail ab@livingonthecotedazur.com

Het eerste vastgoedportaal met persoonlijke service

Ons vastgoedportaal biedt u de best beschikbare woningen op de markt, plus persoonlijke service. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten. Lokaal team in Portugal Ons lokale team in Portugal is proactief, 7/7 bereikbaar via WhatsApp.

Het kopen van een luxe woning in Portugal lijkt misschien ingewikkeld, maar we zullen u door het papierwerk leiden als u bij dit nieuwe penthouse in Lissabon met dakterras, zwembad en vrij uitzicht Taag wilt kopen. Onze dienst is ook aanwezig bij het tekenen van de definitieve akte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en kunnen wij u in contact brengen met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Lissabon nieuw appartement met indoor zwembad en uitzicht Taag

Vraag ons gerust om een ​​persoonlijke selectie van de Portugese huizenmarkt, zowel online als off-market woningen. We helpen u de beste eigendommen te selecteren Investeren in onroerend goed in onroerend goed in Portugal is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en er is veel vraag naar Portugal door een rijke internationale groep mensen.

Bekijk hier ons aanbod luxe villa en appartementen te koop in Portugal.

U ontmoet in Lissabon mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De eigendommen die we aanbieden zoals dit nieuwe penthouse in Lissabon met dakterras, zwembad en vrij uitzicht Taag worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. De beschikbaarheid van luxe woningen kan per dag veranderen. Als u een specifieke wens heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen een zoekopdracht voor u activeren in de databases van al onze aangesloten agenten. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk Wij verzorgen desgewenst gedegen vertalingen en kunnen u in contact brengen met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Verbind je met ons Als u met ons in contact wilt blijven, schrijf u dan gratis in op onze onroerendgoednieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals dit nieuwe penthouse in Lissabon met dakterras, zwembad en vrij uitzicht Taag.

Map