Dit is uw kans om in het hart van Lissabon te wonen, zij aan zij met de rivier de Taag en karakteristieke plaatsen zoals de Time Out Market, Cais do Sodré, IADE Creative University en nog veel meer! U bent omringd door een breed scala aan activiteiten in een moderne en kosmopolitische stad als Lissabon, in perfecte harmonie met de omgeving, vol charme, karakter en een dynamische levensstijl.

Het gebouw in hedendaagse architectuur bestaat uit 36 ​​appartementen van T1 tot T3. Voor de bewoners zijn er Spa services, binnenzwembad,  een volledig uitgeruste fitnessruimte en een receptie met 24 uurs diensten. De perfecte locatie voor wie op zoek is naar een luxe appartement in Lissabon met de Taag voor de deur en op steenworp afstand van Chiado!

Nieuwbouw appartement Lissabon langs rivier de Taag

Maak uw keuze uit verschillende appartementen op verschillende etages.

#6 – 1 slaapkamer appartement 70 m2, eerste etage met terras 9,7 m2.

Prijs 660,000 euro incl parking en opslagruimte

 

#15 – 1 slaapkamer appartement 70 m2, tweede etage met terras 9,7 m2.

Prijs 742,500 euro incl parkeerplaats en opslagruimte

 

#35 – 2 slaapkamer appartement 131 m2, vierde etage met terras 22 m2.

Prijs 1,138,500 euro incl 1 parkeerplaats en opslagruimte

 

#28 – 3 slaapkamer appartement 139 m2, derde etage met terras 15 m2.

Prijs 1,480,000 euro incl 2 parkeerplaatsen en opslagruimte

Nieuwbouw appartement Lissabon langs rivier de Taag

Dit zijn niet alle appartementen. Informeer naar de actuele beschikbaarheid en contacteer ons.

Wilt u liever een exclusief penthouse in Lissabon kopen? Neem contact met ons op voor een snelle en professionele vastgoedservice die u helpt bij het vinden van het huis dat u zoekt. Net als dit nieuwbouw appartement Lissabon langs rivier de Taag. Wij sturen u meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail ab@livingonthecotedazur.com

Het eerste vastgoedportaal met persoonlijke service

Ons vastgoedportaal biedt u de best beschikbare woningen op de markt, plus persoonlijke service. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten. Lokaal team in Portugal Ons lokale team in Portugal is proactief, 7/7 bereikbaar via WhatsApp.

Het kopen van een luxe woning in Portugal lijkt misschien ingewikkeld, maar we zullen u door het papierwerk leiden als u bij dit nieuwbouw appartement Lissabon langs rivier de Taag wilt kopen. Onze dienst is ook aanwezig bij het tekenen van de definitieve akte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en kunnen wij u in contact brengen met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Lissabon nieuw appartement met indoor zwembad en uitzicht Taag

Vraag ons gerust om een ​​persoonlijke selectie van de Portugese huizenmarkt, zowel online als off-market woningen. We helpen u de beste eigendommen te selecteren Investeren in onroerend goed in onroerend goed in Portugal is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en er is veel vraag naar Portugal door een rijke internationale groep mensen.

Bekijk hier ons aanbod luxe villa en appartementen te koop in Portugal.

U ontmoet in Lissabon mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De eigendommen die we aanbieden zoals dit nieuwbouw appartement Lissabon langs rivier de Taag worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. De beschikbaarheid van luxe woningen kan per dag veranderen. Als u een specifieke wens heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen een zoekopdracht voor u activeren in de databases van al onze aangesloten agenten. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk Wij verzorgen desgewenst gedegen vertalingen en kunnen u in contact brengen met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Verbind je met ons Als u met ons in contact wilt blijven, schrijf u dan gratis in op onze onroerendgoed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals dit nieuwbouw appartement Lissabon langs rivier de Taag.

Pand Beschikt Over

  • Concierge
  • gym
  • Spa
  • zwembad

Map