Exclusieve contemporary villa gelegen in een woonwijk op de heuvels van Golfe Juan. Vanaf hier geniet u van een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de beroemde Cap d’Antibes. Deze prachtige moderne villa is gebouwd in 2012 en volledig voorzien van airconditioning. Het is een plaatje, zowel binnen als buiten met de beste materialen en het beste design. Leef de levensstijl van de Franse Rivièra, waar elegantie en luxe samenkomen.

Prachtige contemporary villa Golfe Juan

De ruime woonkamer heeft een prachtige open haard en een grote open keuken. Dit is het middelpunt van de villa. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite kleedkamer, grote badkamer en een balkon met uitzicht op zee. Er zijn 3 grote slaapkamer suites met en-suite badkamer, gelegen op de onderste verdieping.

Er is een ruim gevoel rondom, dankzij de vanvloer tot plafond hoge deuren en ramen voor maximaal licht. Het mediterrane gevoel is overal. Ontspan of blijf in vorm met een verfrissende duik in het 17 meter lange overloopzwembad. Ontbijt, lunch of diner kunnen worden genoten op het schaduwrijke terras of in het poolhouse met een grote zomerkeuken. Een prachtige villa met een adembenemend uitzicht op de zee, de eilanden voor Cannes en de bergen.

Te koop contemporary villa Golfe Juan

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie