Deze prachtig vormgegeven nieuwbouw in exclusieve architectuur vindt u in Antibes, in de woonwijk “La Badine”. Deze woonwijk ligt in de heuvels van Antibes en bestaat uit alleen maar luxe villa’s en residenties. De wijk is zeer gewild vanwege de rustige en groene omgeving. Het stadscentrum, winkels en de stranden van Antibes liggen op slechts 5 minuten rijden. Als u hier woont, of uw tweede huis in Zuid Frankrijk heeft, dan geniet u maximaal van een uitzonderlijke levenskwaliteit. Antibes staat bekend om zijn heerlijke klimaat, de gezellige restaurants en internationale pubs, de zandstranden. Dit gecombineerd met de charme van de oude stad en de stadswallen levert een optelsom op van heerlijk genieten.

Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur

Deze kleine residentie van 2 verdiepingen met een eigentijdse en verfijnde architectuur is ontworpen door het bekende architecten duo JEAN FOUSSAT & CORRINE BAPT. Het ontwerp omvat privétuinen met mediterrane bomen. De bewoners genieten van een privé zwembad omgeven door een houten terras. Maak uw keuze uit 8 hoogwaardige appartementen van penthouses met 3 tot 5 kamers. Vanaf de bovenste etage heeft u uitzicht op de heuvels, de zee en de Cap d’Antibes. Elk appartement heeft een eigen garage en kelder gelegen in het souterrain van de woning. De appartementen zijn ontworpen om wellness en helderheid te optimaliseren en komen uit op prachtige terrassen op het zuiden, zodat u kunt genieten van de zon van de Franse Rivièra. De residentie voldoet aan de strengste veiligheidscriteria en het RT 2012-label garandeert een optimale thermische en akoestische isolatie.

Prijzen nieuwbouw Antibes per oktober 2020

#003 3 slaapkamers 84,82 m². Tuin 277 m2. Prijs 678.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#001 2 slaapkamers 76.68 m². Terras 16 m2. Prijs 660.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#103 3 slaapkamers 84,82 m². Terras 14,9 m2. Prijs 678.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#002 2 slaapkamers 63.51 m². Tuin 64 m2. Terras 12 m2. Prijs 681.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#101 3 slaapkamers 98 m². Terras 13,9 m2. Prijs 810.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#202 TOP FLOOR met zeezicht
3 slaapkamers 109 m². Terras 37 m2. Prijs 1.300.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
# 201 TOP FLOOR met zeezicht
4 slaapkamers 125 m². Tuin 126 m2. Terras 21 m2. Prijs 1.400.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.

Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur. Wij sturen u meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het vastgoedportaal met persoonlijke service

Ons vastgoedportaal biedt u de best beschikbare woningen op de markt, plus persoonlijke service. Klanten kiezen ons om hen te vertegenwoordigen omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoedpartners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we zullen u door het papierwerk leiden als u deze prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur wilt kopen. Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen. Indien gewenst, brengen wij u in contact met ons netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Op onze Nederlandse site vindt u vooral nieuwbouw aan de Franse kust. Kijk op onze internationale website www.livingonthecotedazur.com voor een groter aanbod, zowel off-line als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars voor dezelfde woning. Als u een specifieke wens heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen een zoekopdracht voor u activeren in de databases van al onze aangesloten agenten. Dit scheelt u tijd en frustratie. Onze persoonlijke begeleiding gidst u door de vastgoedjungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt.

Gebruik ons opgebouwde netwerk

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Uw directe verbinding met de Côte d’Azur

Als u in contact wilt blijven met de Zuid Franse regio, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur al eerder ontdekt!

 

Visit more Côte d’Azur properties

Properties in the Saint Tropez area

Villa’s in Fréjus Theoule sur Mer area

Properties in Cannes area

Houses in Antibes Juan les Pins area

Properties in Nice area

Properties in Monaco area

New constructions on the French Riviera

Other apartments and villas under the sun

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Tuscany properties on a budget

 

Locatie