Deze prachtig vormgegeven nieuwbouw in exclusieve architectuur vindt u in Antibes, in de woonwijk “La Badine”. Deze woonwijk ligt in de heuvels van Antibes en bestaat uit alleen maar luxe villa’s en residenties. De wijk is zeer gewild vanwege de rustige en groene omgeving. Het stadscentrum, winkels en de stranden van Antibes liggen op slechts 5 minuten rijden. Als u hier woont, of uw tweede huis in Zuid Frankrijk heeft, dan geniet u maximaal van een uitzonderlijke levenskwaliteit. Antibes staat bekend om zijn heerlijke klimaat, de gezellige restaurants en internationale pubs, de zandstranden. Dit gecombineerd met de charme van de oude stad en de stadswallen levert een optelsom op van heerlijk genieten.

Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur

Deze kleine residentie van 2 verdiepingen met een eigentijdse en verfijnde architectuur is ontworpen door het bekende architecten duo JEAN FOUSSAT & CORRINE BAPT. Het ontwerp omvat privétuinen met mediterrane bomen. De bewoners genieten van een privé zwembad omgeven door een houten terras. Maak uw keuze uit 8 hoogwaardige appartementen van penthouses met 3 tot 5 kamers. Vanaf de bovenste etage heeft u uitzicht op de heuvels, de zee en de Cap d’Antibes. Elk appartement heeft een eigen garage en kelder gelegen in het souterrain van de woning. De appartementen zijn ontworpen om wellness en helderheid te optimaliseren en komen uit op prachtige terrassen op het zuiden, zodat u kunt genieten van de zon van de Franse Rivièra. De residentie voldoet aan de strengste veiligheidscriteria en het RT 2012-label garandeert een optimale thermische en akoestische isolatie.

Prijzen nieuwbouw Antibes per oktober 2020

#003 3 slaapkamers 84,82 m². Tuin 277 m2. Prijs 678.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#001 2 slaapkamers 76.68 m². Terras 16 m2. Prijs 660.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#103 3 slaapkamers 84,82 m². Terras 14,9 m2. Prijs 678.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#002 2 slaapkamers 63.51 m². Tuin 64 m2. Terras 12 m2. Prijs 681.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#101 3 slaapkamers 98 m². Terras 13,9 m2. Prijs 810.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
#202 TOP FLOOR met zeezicht
3 slaapkamers 109 m². Terras 37 m2. Prijs 1.300.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.
# 201 TOP FLOOR met zeezicht
4 slaapkamers 125 m². Tuin 126 m2. Terras 21 m2. Prijs 1.400.000 euro. Incl ondergrondse parkeerplaats.

Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Prachtige nieuwbouw Antibes in exclusieve architectuur.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map