Prachtige villa finca op toplocatie – Es Cubells, Ibiza. Schitterende woning, gelegen op één van de mooiste locaties op Ibiza, in Es Cubells. Met prachtig panoramisch zeezicht inclusief Formentera, biedt deze villa veel privacy en veel licht. Deze magnifieke woning is gelegen op een prachtige locatie in Es Cubells. De woning biedt panoramisch uitzicht over zee en Formentera. Het authentieke dorpje Es Cubells ligt slechts op enkele minuten rijden en het wat grotere dorpje San José kan met 10 minuten rijden worden bereikt. Het vliegveld en Ibiza stad liggen op 25 minuten rijden.

Prachtige villa finca op toplocatie – Es Cubells, Ibiza

Deze sfeervolle woning beschikt over een living, keuken, eetgedeelte, 3 slaapkamers, 2 badkamers en in het midden van het huis een patio welke voor prachtige lichte ruimtes zorgt. Een prachtige veranda biedt uitzicht over de zee en Formentera. Beneden zijn 2 slaapkamers gelegen en de 3e is op de eerste etage gelegen. Tevens beschikt de woning over een garage met plaats voor 2 auto’s en ook rondom de woning is voldoende parkeergelegenheid.

Kortom, deze prachtige woning op een unieke locatie is zeker een bezichtiging waard!

Prachtige villa finca op toplocatie – Es Cubells, Ibiza

PRACHTIGE VILLA FINCA OP TOPLOCATIE – ES CUBELLS, IBIZA

We love Ibiza

Neem contact op voor uw woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Luxury Côte d’Azur properties 

Cannes best apartments and villa’s for sale

New construction French Riviera apartments and penthouses

Existing apartments on the Cote d’Azur

Portugal and Mauritius luxury apartments and villas

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Locatie