Sommige plekjes zijn onbetaalbaar doordat ze op de ideale locatie liggen. Deze villa in Juan les Pins is zo’n bijzondere villa: dicht bij alle winkels en gezelligheid en toch heel rustig gelegen in een klein privé domein op stand. In uw tuin staan heerlijk ruikende fruitbomen en vanaf het zwembad en uw terras heeft u een formidabel uitzicht op zee en de beroemde Cap d’Antibes.  Deze prachtige villa is gebouwd in 2005 en ligt in een afgesloten domein met nog 5 andere villa’s.

Prachtige villa Juan les Pins met formidabel zeezicht

Een absoluut rustige omgeving voor deze villa van ca 200 m2 woonoppervlak met in totaal zes kamers waarvan 3 ruime en lichte slaapkamers. De woonkamer heeft een extra hoog plafond en komt uit op een terras van ca 50 m2 met dat geweldige zeezicht. De villa is voorzien van omkeerbare airconditioning en heeft ook een extra studio waar onafhankelijk kan worden gewoond. Ideaal voor uw gasten!

Prachtige villa Juan les Pins met formidabel zeezicht

Investeer in een zonnige toekomst in Juan les Pins

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nlof telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen, gazon aanleg en onderhoud, zwembaden tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer luxe villa’s in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie