Prachtige villa neo-Provençaalse stijl Saint Paul de Vence in een dominante positie in absolute rust. Deze fraaie villa van recente bouw biedt een adembenemend uitzicht op zee, heeft top voorzieningen en aangename volumes. De neo-Provençaalse villa ligt op een bebost terrein van ongeveer 2500 m2 en bestaat uit een ruime entree met kantoor, gastentoilet en een garderobe. De woonkamer is ruim en licht met open haard. Verder een open keuken, eetkamer en overal grote ramen voor maximaal zonlichtg. De hoofdslaapkamer biedt een prachtig privéterras, een kleedkamer, een uitstekende badkamer met inloopdouche, een apart toilet.

Prachtige villa neo-Provençaalse stijl Saint Paul de Vence

Prachtige villa neo-Provençaalse stijl Saint Paul de Vence

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 2 ook met toegang tot een terras en uitzicht op zee, een doucheruimte met toilet, een badkamer (bad en douche) en toilet. Kelder: een grote wasruimte, een kamer voor verschillende opties zoals home cinema, fitness, speelkamer, een wijnkelder met airconditioning, een grote garage met werkplaats (mogelijk meerdere auto’s) Buiten ligt een prachtig verwarmd overloop zwembad op u te wachten. Voor de typisch Franse avonden is er een terrein jeu de boules. Afwerking met vloerverwarming, airconditioning (kamers), centrale aspiratie, elektrische zonwering, automatisch sproeisysteem … Deze luxe villa is ideaal gelegen, rustig en toch dichtbij alle belangrijke winkels.

Prachtige villa neo-Provençaalse stijl Saint Paul de Vence

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie