Prachtige villa op rustige locatie 800 meter van centrum Saint Paul de Vence in een zeer populaire wijk. Al vanaf de oprit begint het feestje; wat een entree! De ruime villa in Provençaalse stijl ligt in een groene omgeving op een prachtig perceel van 3500 m2. Ruim en licht van opzet met een oppervlakte van 270 m2 voor optimaal woongenot. Bij de ingang mheeft u een kleine open haard, heel sfeervol. Er is een kantoorruimte en zeer lichte woon/eetkamer van 66m2 met in het midden een geweldige grote open haard. Het centrum voor ontspanning en gezelligheid.

Prachtige villa op rustige locatie 800 meter centrum Saint Paul de Vence

Prachtige villa op rustige locatie 800 meter van centrum Saint Paul de Vence

De mooie Provençaalse keuken is zeer compleet en beschikt over een bijkeuken met wasruimte. Op dit tuin niveau loopt u zo naar het grote overdekte terras en het zwembad toe. Drie ruime slaapkamers, twee met een eigen doucheruimte / badkamer en mooi uitzicht op de aangelegde tuin. U beschikt hier ook over een heerlijk privéterras. Er is een extra onafhankelijke keuken en een grote kamer (ideaal voor professionele activiteiten, thuisbioscoop, speelkamer, appartement) met onafhankelijke toegang.

Bovenverdieping biedt de hoofdslaapkamer met doucheruimte en toegang tot een prachtig privéterras. Ook hier is een extra kamer die kan worden gebruikt als kleedkamer, speelkamer, fitnessruimte. Buiten geniet u van de perfecte ligging op het Zuiden. De prachtig beboste tuin is volledig omheind en biedt verschillende ontspanningsruimtes, een mooi verwarmd zwembad, een jacuzzi, een carport voor 3 voertuigen en een ruime parkeerplaats voor 8 auto’s. De gehele villa is voorzien van airconditioning, dubbele beglazing, automatisch sproeisysteem, elektrische zonwering, elektrische poort, videofoon, alarmmogelijkheid. Er is een mogelijkheid om het land op te delen en er nog een klein huisje bij te bouwen.

Prachtige villa op rustige locatie 800 meter van centrum Saint Paul de Vence

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie