Deze Provencaalse stenen villa dateert uit de 17e eeuw en is prachtig gelegen in het plaatsje Saint Paul en Foret. Saint Paul en Foret is een dorp aan de rand van het Esterelmassief, omringd door de prachtige natuur waar u eindeloos kunt wandelen in de bossen, langs het meer Rioutouard, of lekker picknicken aan de oever van het meer Endre. Op een uur afstand ligt het prachtige Gorges du Verdon, en op een half uur de Middellandse zee, de skipistes en op slechts tien minuten het prestigieuze ‘Golf du Terre Blanche’.  Al met al, keuze genoeg bij uw Provencaalse stenen villa!

huis aanbod zuid frankrijk te koop Provencaalse stenen Mas 17e eeuw met extra bouwgrond Saint Paul en Foret

Provencaalse stenen villa uit de 17e eeuw

U komt binnen via een mooie entree waar zich ook de grote woonkamer met open haard bevindt. De Provencaalse stenen Mas heeft drie verdiepingen en is compleet gerenoveerd en dat ziet u ook; het geheel is bijzonder smaakvol en klaar voor de komende 300 jaar. De Provencaalse stenen Mas staat op een perceel van 5465 M2 biedt u naast een authentiek sfeer uiteraard ook een volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers met badkamers, een bijkeuken, een werkplaats en een wijnkelder.

Huuropbrengst aan de Côte d’Azur

Voor wie graag een rendement op het geinvesteerde vermogen zoekt; de Provencaalse stenen villa heeft een jaarlijkse huuropbrengst van 32.000 euro.

 

Deze Provencaalse stenen villa heeft diverse prachtige terrassen en een fraai aangelegde tuin. Het zwembad is maar liefst 13,5 x 5,5 meter en dichtbij heeft u uw eigen jeu de boules baan. Ook de garage is ruim van opzet.


Studio

De Provencaalse stenen villa heeft een charmante uitstraling en is gerenoveerd. Het heeft een studio 45m2 die zich op het perceel van 1,9 hectare bevindt. De ruime studio van 45 m2 is onafhankelijk van de Mas en heeft een eigen keuken, douche en toilet. Hier kunt u bijvoorbeeld een au-pair laten wonen. Ook ideaal als gastenverblijf binnen uw domein. Vanaf deze locatie maakt u overigens prachtige wandelingen naar het dorp met een prachtig uitzicht op de heuvels en de overweldigende natuur.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Verkoop Mas met 2 extra percelen van resp. 2.094 m2 en 2.258 m2 met ieder een bouwvergunning voor een villa van 200 m2 voor een totaalprijs van 995.000€.

Verkoop Mas met de 2 percelen , plus een voorlopig onbebouwbaar perceel van 2.458 m2, een perceel van 810 m2 voor een extra toegangsweg, en een perceel van 6.601 m2 waarvoor na de nieuwe vergunning (PLU) ook een vergunning aangevraagd kan worden, voor een totaalprijs van 1.195.000€ .

 

Kom naar Saint Paul en Foret

Interesse in deze Provençaalse Mas met de mogelijkheid om hier uw dynatie te vestigen en extra bouwgrond bij te kopen? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Pand Beschikt Over

  • Groot zwembad
  • Geheel gerenoveerd
  • Schitterende ligging
  • Drie extra bouwpercelen voor villas van 200 M2
  • Waterontharding systeem

Locatie