Deze prachtige woning op de hoogten van Monaco, in de prestigieuze wijk “Saint-Martin”, biedt een uitzonderlijke woonomgeving. De villa, met Provençaalse architectuur, met een oppervlakte van 350 m² is gelegen op een schitterend perceel van bijna 7.000 m² geheel beplant met mediterrane soorten.

Het pand is gebouwd in 2002 met nobele materialen. U komt de villa binnen via een overdekte patio die naar de inkomhal leidt. De enorme woonkamer badend in kathedraallicht heeft een plafondhoogte van meer dan 6m en komt uit op een zomerterras gevolgd door het verwarmde overloopzwembad. Een eetkamer met open haard en een bar maken deze lounge compleet. Op hetzelfde niveau vinden we een zeer grote onafhankelijke keuken met eethoek, een wasruimte, een gastentoilet, een garderobe en een zeer grote hoofdslaapkamer van meer dan 50 m² met een badkamer, een apart toilet en ‘een kleedkamer.

Provençaalse villa La Turbie, Saint Martin de Peille

De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers met eigen badkamer, met doucheruimte en toilet en een kantoorruimte. Aan de buitenkant maken grote schaduwrijke terrassen, een moestuin evenals een jacuzzi en een verwarmd zwembad het zwembad compleet.We voegen ook de aanwezigheid toe van een onafhankelijk 2P-appartement voor gasten. Deze zeldzame en uitzonderlijke eigenschap profiteert ook van de mogelijkheid om een ​​tweede villa van 200 m² op zijn land uit te breiden of te creëren.

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze Provençaalse villa in La Turbie, Saint Martin de Peille voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Boven Monaco: Provençaalse villa Saint Martin de Peille
Provençaalse villa La Turbie, Saint Martin de Peille

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze Provençaalse villa in La Turbie, Saint Martin de Peille, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze Provençaalse villa in La Turbie, Saint Martin de Peille al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Pand Beschikt Over

 • domotica
 • Jacuzzi
 • Alarm
 • Barbecue
 • Internet
 • Open haard
 • Dubbele beglazing
 • Carport
 • Buitenverlichting
 • Airconditioning
 • Kruipruimte
 • Elektrische rolluiken
 • Elektrische poort
 • Aangesloten thermostaat
 • Besproeiing

Locatie