Deze villa is verkocht. Zoekt u ook een vakantievilla voor het hele gezin op een veilig domein? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden en adviseren u ter plaatse.

Dit is de perfecte Zuid Franse villa, gelegen in een beveiligd domein in de driehoek Biot, Nice en Antibes. De jonge vrijstaande woning bestaat uit 4 slaapkamers, een ruime living en een complete Amerikaanse keuken. Totaal woonoppervlak 140 m2. Binnen het domein kunnen uw kinderen heerlijk fietsen of zwemmen in het grote zwembad van het geliefde domein met 60 luxe villa’s.

Vanaf de huiskamer en het terras geniet u van een hemelsbreed uitzicht over zee. Een plaatje om te zien en een voorrecht om hier te verblijven. De servicekosten zijn laag, slechts 2000 euro per jaar. De vrijstaande Provençaalse villa beschikt over een tuin op het Zuid-Oosten waar u een zwembad kunt bouwen. Er is tevens een ruime garage aanwezig van 20 m2, genoeg voor de auto en de fietsen. Het domein grenst aan een van de mooiste natuurgebieden aan zee; Parc Vaugrenier.

Provençaalse villa met zeezicht in domein met zwembad tussen Biot, Nice en Antibes

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze Provençaalse villa met zeezicht, domein met zwembad Biot, Nice en Antibes voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

 

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Provençaalse villa met zeezicht in domein met zwembad tussen Biot, Nice en Antibes

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze Provençaalse villa met zeezicht, domein met zwembad Biot, Nice en Antibes, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze Provençaalse villa met zeezicht, domein met zwembad Biot, Nice en Antibes al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie