Een enkele keer wagen wij ons aan een uitstapje en verlaten we de Côte d’Azur. Dit keer gaan we naar de Bourgogne streek; voornamelijk omdat wij zo van deze wijn houden. Maar er is meer te beleven in deze streek dan wijn proeven; zo kunt u er een ongelooflijk mooi kasteel kopen. Romantiek ten top en dat als Bed en Breakfast; u kunt zich voorstellen dat de mensen in de rij staan om hier een nachtje te mogen verblijven.

Dit romantisch kasteel voor Bed and Breakfast in Bourgogne is gebouwd in de XIIIe eeuw en gelegen in een indrukwekkend park van 14,5 hectare. Dat is veel groen maar dat geeft ook weer veel mogelijkheden om het maximale uit uw terrein te halen. U beschikt over een bos én een rivier dus geef uw fantasie de vrije loop. Overal om u heen is ruimte en uw kasteel torent letterlijk boven alles uit.

Romantisch kasteel voor Bed and Breakfast in Bourgogne

Binnen is het hoofdgebouw van 1.250 M2 woonoppervlakte en gedeeltelijk gerenoveerd. Er is een kleine gîte als bijgebouw van 200 M2 met een vijver, een bergère van 80M2 in natuursteen gebouwd en op uw terrein staat ook nog een oude boerderij van zo’n 300 M2. Deze boerderij is momenteel omgebouwd tot Art Gallery met paardenstallen en bijgebouwen.

Romantisch kasteel voor Bed and Breakfast in Bourgogne

De grote gangen in de stijl van Harry Potter verbinden grote ruimtes met elkaar zoals de salon met grote open haard, een bibliotheek, een kantoor, een Master Chef keuken, een eetkamer, een biljart kamer en overal open haarden. Gaat het al een beetje leven? Stelt u zich eens voor dat u als Kasteelheer en Kasteelvrouwe hier de scepter zwaait! De hoofdtrap leidt naar de verdieping waar zich vijf slaapkamers en vier slaapkamers bevinden, en nog eens twee kasteeltorens met verschillende ruimtes. U kunt hier alle kanten op, maar 1 ding staat vast; u koopt hiermee een indrukwekkend, authentiek en bijzonder object dat bovendien direct rendabel is dankzij de reeds actieve Bed and Breakfast.

Romantisch kasteel voor Bed and Breakfast in Bourgogne Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Romantisch kasteel voor Bed and Breakfast in Bourgogne Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop Bed en Breakfast kasteel Bourgogne te koop

Pand Beschikt Over

  • extra gîte 200 M2
  • extra boerderij 300 M2
  • rendabele B&B
  • Park van 14 hectare

Locatie