In een van de meest charmante – door eenvoud aantrekkelijk gebleven – badplaatsjes tussen Theoule sur Mer en Cannes, bieden we een villa in Mandelieu aan, welgelegen aan de zonnige Côte d’Azur. Wie denkt dat er nog meer van deze lange openingszinnen komen, kan gerust zijn; we gaan direct naar binnen. En dan direct weer naar buiten, naar het terras. Een villa te koop in Mandelieu aan de Côte d’Azur biedt altijd een panoramisch uitzicht over de baai van Cannes tot aan het Esterel gebergte. Hier niets geen kouwe drukte en poeha, Mandelieu heeft het gemoedelijke karakter van de Provence en dat vinden de bewoners van dit domein alleen maar prettig.

Romantische villa in Mandelieu te koop, Cote dazur, zuid frankrijk, vrij uitzicht, zeezicht, zwembad, 5 slaapkamers, ruim, luxe, cannes, theoule, kopen, aanbod

Zoekt u een villa in Mandelieu, dan moet u deze beslist bekijken. Mooie lichte ruimtes waar de zon vrij spel heeft zorgen voor een aangename ambiance. De entree leidt naar een salon met open haard en  openslaande deuren die u naar naar een heerlijk terras brengen. Op deze vloer vindt u ook een volledig ingerichte keuken en de Master Bedroom met eigen badkamer. Deze slaapkamer komt ook uit op het terras. Op de andere verdieping vindt u nog eens 4 luxe slaapkamers en 3 badkamers. Uiteraard zit bij deze villa in Mandelieu een garage en voldoende eigen parkeerplaatsen voor de gasten.

Deze villa is een plaatje, dat kunt u zelf al op de foto’s zien. De villa ligt op korte afstand van het centrum van Mandelieu, de golfbaan en de heerlijke stranden.

Schitterende villa te koop in Mandelieu, Cote dazur, zuid frankrijk, vrij uitzicht, zeezicht, zwembad, 5 slaapkamers, ruim, luxe, cannes, theoule, kopen, aanbod

Kom naar Zuid Frankrijk

Bel met Ab of Jo in Frankrijk + 33 977 197 800 of WhatsAb +33770186203 voor meer foto’s of een rondleiding. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook op Corsica actief met een luxe aanbod.

Over Wonen Aan De Côte d’Azur

Wonen Aan de Côte d’Azur is het vaste contactpunt voor Nederlandse en Vlaamse kopers van onroerend goed in Zuid Frankrijk. We geven een professionele en adequate service en zijn zeven dagen per week geopend. Onze services zijn bovendien kosteloos voor u; wij werken in opdracht van de grootste projectontwikkelaars en een select aantal lokale makelaars. Als u een huis of appartement in Zuid Frankrijk wilt kopen, en u registreert zich eerst bij ons, dan kunt u gebruik maken van onze extra services.

Gratis downloaden: French Riviera lifestyle app 

Voor alle liefhebbers van de Zuid Franse levensstijl, hebben we een speciale App voor Apple en Android smartphones en tablets. Alle nuttige informatie staat bij elkaar zoals het lokale nieuws, een evenementenagenda, lokale radiostations als Kiss FM, ABC Lounge en Radio Monaco, de nieuwste video’s over de Côte d’Azur en alle restaurants, hotels, golfbanen en ski resorts. Download de French Riviera App in de App store here of in de Google Play store here

Geniet van Zuid Frankrijk, altijd en overal!

Pand Beschikt Over

  • Close to Golf Course
  • Five bedrooms
  • Heated swimming pool
  • Stunning sea views

Locatie