Ruim herenhuis in centrum – San Agustin Des Vedra, Ibiza. Dichtbij de prachtige witte kerk en het dorpsplein van San Agustin vindt u dit ruim herenhuis in uitstekende staat. De situatie is ook zeldzaam en interessant: in een van de meest charmante dorpen van Ibiza, en op slechts twee minuten van een van de hoofdassen van het eiland. San Antonio wordt bereikt in slechts 10 minuten. Ibiza en de luchthaven liggen op twintig minuten afstand.

Ruim herenhuis in centrum – San Agustin Des Vedra, Ibiza

De stadsvilla is in uitstekende staat en perfect uitgerust. Het huis is gebouwd op twee verdiepingen en biedt drie slaapkamers met een eigen badkamer. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. De twee slaapkamers op de eerste verdieping hebben elk een terras. De Master heeft, naast de badkamer, een grote kleedkamer en een bureau. Een grote werkplaats van meer dan 30m2 biedt de mogelijkheid om zonder problemen een vierde kamer te maken.

De belangrijkste woonkamer vertegenwoordigt bijna de gehele begane grond van het huis. Het is een zeer grote, open en lichte ruimte die bestaat uit een kant van een woonkamer met open haard en een prachtige bibliotheek. Anderzijds kijkt de volledig uitgeruste keuken uit op de eetkamer.

Ruim herenhuis in centrum – San Agustin Des Vedra, Ibiza

Deze grote woonkamer geeft uit op twee terrassen. Het binnenterras wordt beschut door een prachtige oude stenen muur. Het hoofdterras, bij de ingang van het huis, heeft een grote schaduwrijke veranda, parkeerplaats voor twee auto’s en de tuin. Dit terras biedt een prachtig uitzicht op het landschap.

Een deel van het land, verhoogd, bevindt zich boven het huis en kan worden omgezet in een prachtige buiten leefruimte. Het is een interessante plek om een ​​zwembad te bouwen, tenzij u de voorkeur geeft aan het terras met uitzicht op het huis. Op dezelfde manier bereikt men zonder enig probleem het dak van het huis. Het kan gemakkelijk worden omgezet in op het dak, van waaruit men een prachtig zicht op de omgeving geniet.

We love Ibiza

Neem contact op voor uw woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Luxury Côte d’Azur properties 

Cannes best apartments and villa’s for sale

New construction French Riviera apartments and penthouses

Existing apartments on the Cote d’Azur

Portugal and Mauritius luxury apartments and villas

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Locatie