Dit appartement in Cannes Croix des Gardes heeft het eigenlijk wel allemaal: een perfecte staat, een magnifiek uitzicht, een heerlijke zonnige ligging en vlakbij de haven van Cannes. Deze ideale ligging vindt u in Cannes Croix des Gardes; een van de chiquere buurten van Cannes. Hier woonde immers Lord Broughan die Cannes als het ware uitvond; lees hier meer over de historie van Cannes.

In Cannes Croix des Gardes staat deze klasse residentie, compleet met tennisbaan, zwembad en concierge. Het appartement zelf heeft 4 ruime slaapkamers met eigen badkamers en een woonoppvlak van 170 vierkante meter. De terrassen geven uitzicht op het Esterel gebergte of op de Lerins eilanden. Een aparte waskamer, een garage en twee opbergruimtes completeren dit compleet gerenoveerde appartement.

Ruim, zonnig appartement met zeezicht Cannes Croix des Gardes

Een appartement met schitterend zeezicht en veel ruimte in Cannes kopen? Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen zoals dit appartement in Cannes Croix des Gardes. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen in Cannes Croix des Gardes aan de Côte d’Azur bekijken? 

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer, ook over Cannes Croix des Gardes na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Pand Beschikt Over

  • zwembad
  • Zeezicht
  • Geheel gerenoveerd
  • Tennisbaan
  • Concierge service

Locatie