Ruime finca met verhuurlicentie – Santa Eulalia Del Rio, Ibiza. Dit is een zeer charmante en ruime rustieke finca op loopafstand van Santa Eulalia, een combinatie van kenmerken waar veel vraag naar is. De accommodatie biedt een pension met een eigen toegang. De buitenkant bestaat uit prachtige flatland en volgroeide tuinen met open gazons.

De constructie is zeer sterk, met hoge plafonds met sabina houten balken, prachtig bewerkte stenen muren, terracotta tegels – de rustieke onregelmatige kenmerken van het prachtige architectonische zegel van Ibiza. Er is een grote keuze aan plaatsen om te ontspannen en te entertainen in privacy, omringd door een beschermende rand van vers dennenbos.

Ruime finca met verhuurlicentie – Santa Eulalia Del Rio, Ibiza

Een fantastische kans om een klein stukje hemel te kopen op het platteland van de bruisende, opkomende stad Santa Eulalia, met de mogelijkheid van gezonde huur rendementen als een toegevoegde bonus.

Ruime finca met verhuurlicentie - Santa Eulalia Del Rio, Ibiza

We love Ibiza

Neem contact op voor uw woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Locatie