Deze luxe villa op Saint Jean Cap Ferrat is eigenlijk een mini landgoed met drie aparte huizen op een toplocatie. Vanaf deze plek bent u slechts 50 meter van de zee promenade en de privestranden. U woont hier centraal tussen de dorpjes Beaulieu sur Mer of Saint Jean Cap Ferrat. Een bevoorrechte positie om te wonen!

Vanaf de bovenste terrassen heeft u een zicht op de zee en de bergen. De hoofdvilla is 182 m2 groot en heeft drie ruime slaapkamers op de begane grond en een woonkamer met open haard. Op de begane grond bevindt zich ook de keuken en de eetzaal met opening naar het grote terras. Op de 1e verdieping vindt u de master bedroom en toegang tot het terras met jacuzzi.

Saint Jean Cap Ferrat luxe villa direct aan zee

Saint Jean Cap Ferrat luxe villa direct aan zee

De tweede villa heeft ook twee verdiepingen en een inhoud van 95 m2 waarbij de 2 slaapkamers en badkamer en-suite op de 1e verdieping zijn gevestigd. Ook hier is de begane grond voor de keuken, de woonkamer en de eetkamer met opening naar de tuin en het terras.

Het 3e gebouw is 38 m2 groot en kan worden gebruikt als een zelfstandige studio met twee kamers en badkamer. Ideaal voor een au-pair, concierge of uw gasten.

Het totale woonoppervlak is 315 m2 met een tuin van 1095 op een van de beste locaties op Saint Jean Cap Ferrat. Er ligt een vergunning om een zwembad in de tuin te bouwen, dus u kunt het nog mooier maken.

Saint Jean Cap Ferrat luxe villa direct aan zee

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Pand Beschikt Over

  • Jacuzzi
  • Alarm
  • Zeezicht
  • Garage
  • bergzicht
  • zwembad bouwvergunning
  • 3 terrassen
  • 4 parkeerplaatsen in schaduw

Locatie