In Zuid Frankrijk koopt u niet zomaar een villa onder een miljoen. Deze villa met aparte studio ligt op een dominante positie in een zeer gewilde omgeving op loopafstand van het mooie dorp Saint-Paul de Vence. Het is een prachtige traditionele villa, volledig met smaak gerenoveerd. U wordt verrast door de locatie, de rust en de kwaliteit van de villa! Gelegen op een perceel van 1334 m2 bestaat de zonnige villa uit drie verdiepingen voor een totaal van 167 m2 woonoppervlakte.

Op het laagste niveau vindt u een mooie entree, een ruime kamer met uitzicht op het platteland en een eigen badkamer met douche, een grote wasruimte met veel kasten, een tweede slaapkamer met badkamer (bad), een leuk kantoor (mogelijk kleine extra slaapkamer) en een apart toilet. Beide slaapkamers zijn zeer licht en komen uit op een groot terras dat uitnodigt tot ontspanning en een uitzicht biedt op het prachtige en rustgevende platteland van Saint-Paul de Vence.

Saint Paul de Vence villa met zwembad en studio onder een miljoen

Saint Paul de Vence villa met zwembad en studio onder een miljoen

Op zwembadniveau vindt u de Master bedroom met aparte kleedkamer, apart toilet, een badkamer met inloopdouche en bad en een eigen terras. Een ruime lichte woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken, erkers met uitzicht op het zwembad, het voelt direct vertrouwd en gezellig.

Bij deze villa onder een miljoen is een prachtig appartement in dezelfde stijl als het hoofdgebouw met een woonkamer met ingerichte keuken, een mooie slaapkamer met badkamer (inloopdouche) en apart toilet. Zeer geschikt voor verhuur. De tuin is aangelegd met veel mediterrane soorten, het moderne zwembad is bijna vierkant en groot genoeg voor alle vrienden. Er zijn meerdere parkeerplaatsen om iedereen te kunnen ontvangen.

Saint Paul de Vence villa met zwembad en studio onder een miljoen

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Locatie