Een nieuwbouw appartement met zeezicht en zwembad dichtbij Garonette Plage in Sainte Maxime. Dit project aan zee wordt een kroonjuweeltje in de verzameling van architect François Vieillecroze uit Saint Tropez. Zes exclusieve nieuwbouw appartementen met weids zeezicht en een heerlijk zwembad in de gemeenschappelijke tuin. De appartementen worden gebouwd volgens de hoogste normen en voorzien van het Prestige label.

Sainte Maxime Garonette Plage nieuw appartement zeezicht, zwembad

De ligging van deze nieuwbouw in Sainte Maxime  is perfect, recht tegenover het strand van Garonnette, vlakbij de haven van Issambres en op 200 m van de winkels. Wie haalt er ‘s morgens even verse croissants? Deze intieme residentie van slechts 6 appartementen is bijzonder want ieder appartement is ontworpen als een villa met panoramisch uitzicht op zee. De vormgeving is modern architectuur en perfect geïntegreerd in de natuur. En het heerlijke zandstrand ligt recht voor u.

Sainte Maxime aan zee nieuw appartement zeezicht en zwembad

Alle appartementen hebben boven een groot terras en een aangelegde tuin die de woonkamer verlengt. Kwaliteit afwerking zoals omkeerbare airconditioning, grootformaat vloertegels, aluminium kozijnen,  luxe uitgeruste badkamers. Elk appartement wordt verkocht met een berging, een box / garage en een eigen parkeerplaats. RT 2012-standaard.

U kunt nu nog kiezen uit een appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers.

Prijsindicatie

2 slaapkamers 97 m2 vanaf 650,000 euro

3 slaapkamers 109 m2 vanaf  770,000 euro

4 slaapkamers 125 m2 vanaf 1.010.000 euro

LEVERING: 2e kwartaal 2022

Sainte Maxime Garonette Plage nieuw appartement zeezicht, zwembad

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Sainte Maxime Garonette Plage nieuw appartement zeezicht, zwembad. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Sainte Maxime Garonette Plage nieuw appartement zeezicht, zwembad wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Sainte Maxime Garonette Plage nieuw appartement zeezicht, zwembad. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Sainte Maxime Garonette Plage nieuw appartement zeezicht, zwembad worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Sainte Maxime Garonette Plage nieuw appartement zeezicht, zwembad.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • zwembad
  • Zeer luxe afwerking
  • Hedendaagse architectuur
  • 1 minuut van het strand

Locatie