Wie een appartement wil kopen dat op loopafstand van het zandstrand van Theoule sur Mer ligt, moet deze kans met beide handen aannemen. Het appartement in Theoule sur Mer is gelegen in een klein, elegant nieuw domein. Nog voor de oplevering van dit domein, nu drie jaar geleden, waren alle appartementen binnen zes maanden uitverkocht.

Het is dan ook een unieke locatie: op 20 minuten van de Croisette in Cannes maar heerlijk rustig gelegen tussen de bergen, aan een rustige baai. Als u buiten op uw terras zit, dan geniet u van het uitzicht en het geluid van de zee. De verkoper wil hier nooit meer weg en heeft een groter appartement gekocht in hetzelfde domein. Dat zegt genoeg.

Schitterend 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer

Het appartement is als nieuw en biedt 49 m2 woonoppervlak, ruim voldoende voor een heerlijke ontspannen vakantie. De keuken is van een Duits topmerk met Siemen inbouw apparatuur en de afwerking in zijn geheel is van het hoogste niveau. Er zit nog zeven jaar garantie op dit appartement dat nooit is verhuurd en alleen voor eigen gebruik is bewoond. Bij het appartement hoort een afgesloten garage, groot genoeg voor een ruime gezinsauto. Binnen het domein is een prachtige tuin en een heerlijk zwembad voor de bewoners voor de dagen dat u even niet naar het strand wilt gaan.

Dit 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer beschikt over een omkeerbare airco waardoor u warme en koude lucht kunt kiezen. Dat maakt het perfect om het hele jaar hier te wonen. Voor thuiswerkers is het fijn om te weten dat er glasvezelkabel ligt. Daarmee wordt een videomeeting wel heel makkelijk. Na de meeting wandelt u dan naar buiten, steekt u de weg over en bent u op het zandstrand. In de zomermaanden kunt u hier gebruikmaken van allerlei watersporten of de ferry pakken naar de haven van Theoule, Mandelieu of Cannes.

Schitterend 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor meer foto’s en een rondleiding. Wij bieden een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Zoals dit schitterende 1 slaapkamer appartement aan zee in Theoule sur Mer. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsAb. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld dit schitterende 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer wilt kopen. 

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod appartement aan zee

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast dit schitterende 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen zoals een appartement aan zee te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals dit schitterende 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie. 

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoedjungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service. 

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals dit schitterende 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer.

Bekijk ons brede aanbod appartement aan zee

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Woningen in Parijs

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Locatie