Op toplocatie in Mougins, bieden we deze zeer royale villa aan in een van de meest gewilde gebieden op een rustige locatie. Iedere dag geniet u van een panoramisch uitzicht over de zee en de baai van Cannes en het oude dorp Mougins. Dit geweldige pand met 636 m2 woonoppervlakte is volledig gerenoveerd in 2012 en biedt high-end kwaliteit in afwerking.

Schitterend gerenoveerde villa Mougins: zeezicht, tennisbaan, zwembad

De villa is gelegen op een volledig vlak en omheind terrein van 6000 m² met enorm zwembad, tennisbaan, en zeer discreet zonder zij-buren. De woning bestaat uit een entree, dubbele ontvangstruimte die uitgeeft op een groot terras met uitzicht op het dorp, keuken met eethoek, bijkeuken, kantoor, videokamer, kantoor.
Begane grond: 3 slaapkamers met 3 badkamers. Eerste verdieping: master suite met aparte kleedkamer, badkamer met douche en whirlpool jacuzzi op een privé-terras, 2 gastenkamers die uitkomen op terrassen met badkamers ‘en-suite’. In het souterrain heeft het pand een theater en een speelkamer.

Schitterend gerenoveerde villa Mougins: zeezicht, tennisbaan, zwembad

Er is een apart appartement met eigen toegang voor gasten / au-pair. Garage voor twee auto’s. Tennisbaan, zwembad 18 x 6 in nieuwe marmeren mozaïek, met poolhouse en sauna, stoombad, fitnessruimte. Volledige automatisering. Topkwaliteit in alle rust, op 15 minuten van Cannes!

Bekijk op onze internationale site nog 29 villa’s in Mougins. Wilt u meer zien wat niet officieel te koop staat?

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze schitterend gerenoveerde villa Mougins: zeezicht, tennisbaan, zwembad via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Schitterend gerenoveerde villa Mougins: zeezicht, tennisbaan, zwembad

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze schitterend gerenoveerde villa Mougins: zeezicht, tennisbaan, zwembad, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze schitterend gerenoveerde villa Mougins: zeezicht, tennisbaan, zwembad al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Ons aanbod villa’s te koop in Mougins (via onze internationale site)

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie