Schitterend penthouse, gelegen in het hartje centrum van Santa Gertrudis. Dit prachtige appartement beschikt over een living met aparte keuken, 2 tweepersoons slaapkamers, 2 badkamers en een magnifiek dakterras. Dit schitterende penthouse met dakterras is middenin het centrum van Santa Gertrudis gelegen. Dit authentieke dorpje biedt een variëteit aan restaurants, terrasjes, supermarkten en diverse winkeltjes. Tevens is de internationale school van Morna vlakbij gelegen. Vanaf hier kan Ibiza stad met ongeveer 10-15 minuten worden bereikt en het vliegveld ligt op ongeveer 20 minuten rijden.

Schitterend penthouse centrum Santa Gertrudis De Fruitera, Ibiza

Dit prachtige penthouse is gelegen op de eerste etage en beschikt over een prachtige lichte woonkamer met een apart keuken. De keuken is van alle moderne apparatuur voorzien. Aan de achterzijde van het appartement zijn 2 balons gelegen, het ene terras kan via de woonkamer worden bereikt en het tweede terras via de slaapkamer. Er is centrale verwarming en airconditioning, wat het penthouse ideaal maakt om het hele jaar te wonen. Het penthouse biedt 2 tweepersoons slaapkamers welke over inbouwkasten beschikken, en beiden hebben een eigen badkamer.

Schitterend penthouse centrum Santa Gertrudis De Fruitera, Ibiza

Boven is het prachtige dakterras gelegen welke magnifiek uitzicht biedt over de omgeving. Dit is de ideale plek om de hele dag te genieten van de zon, en tevens is dit de ideale ruimte om een mooie lounge area te creëren. Tevens zijn er 2 bergruimtes gelegen op deze verdieping, waarvan er 1 is uitgerust met de CV ketel. Op dit moment wordt het dakterras via het algemene trappenhuis bereikt, echter is er een mogelijkheid om het dakterras direct te verbinden met het appartement van binnenuit.

Kopen om te verhuren op Ibiza

De hype in onroerend goed op Ibiza lijkt weer te normaliseren; de prijzen van huizen worden betaalbaarder zoals u op onze site kunt zien. Als u een investering doet om uw woning aan toeristen te verhuren, houd er dan rekening mee dat u uw appartement of villa alleen kunt verhuren als u een huurvergunning hebt. Controleer of het onroerend goed een “Cedula“heeft, een certificaat van bewoning.

Om de toeristenvergunning te krijgen en uw eigendom te verhuren, mag het niet meer dan zes slaapkamers hebben en moet het geschikt zijn voor maximaal 12 personen. Er moet één badkamer zijn voor maximaal vijf personen en twee badkamers voor zes tot acht personen, drie badkamers voor negen tot 11 personen en vier badkamers als u van plan bent uw woning op Ibiza te verhuren aan 12 personen. Zorg ervoor dat alle verzekeringen aanwezig zijn. Om te voorkomen dat u worstelt met de beroemde papieren Spaanse jungle, raden we aan om een advocaat in te huren om di te regelen. Uiteraard kunnen wij u in contact brengen met een goede Ibiza advocaat via ons lokale netwerk. De advocaat zal ervoor zorgen dat de twee belangrijkste formulieren over het onroerend goed worden ingediend bij de afdeling Toerisme van Ibiza.

We love Ibiza

Neem contact op voor uw woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Luxury Côte d’Azur properties 

Cannes best apartments and villa’s for sale

New construction French Riviera apartments and penthouses

Existing apartments on the Cote d’Azur

Portugal and Mauritius luxury apartments and villas

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Locatie