Schitterende villa te koop – San Lorenzo De Balafia op Ibiza, gelegen tussen Santa Gertrudis en San Lorenzo. Deze vrijstaande villa biedt een prachtig uitzicht over de campo. Het heeft een eigen overloopzwembad, verschillende overdekte terrassen en lounges en een ruime tuin. De recent gebouwde villa beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers. Deze prachtige villa is gelegen tussen Santa Gertrudis en San Lorenzo. Dicht bij verschillende populaire restaurants, zoals La Paloma en Bambuddha, en het mooie dorpje Santa Gertrudis. Vanaf hier zijn Ibiza-stad en de luchthaven binnen een half uur te bereiken.

Schitterende villa te koop – San Lorenzo De Balafia, Ibiza

Deze villa biedt een lichte woonkamer met open keuken. Patio deuren bieden directe toegang tot het half overdekte terras met zwembad. Er is voldoende ruimte voor een lounge en ligbedden. De woonkamer biedt directe toegang tot de bovenverdieping. In totaal beschikt de villa over 4 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan één alleen van buitenaf te bereiken is. De villa biedt een prachtig uitzicht over de omgeving en is rustig gelegen.

  • Land 11.000 m2, huis 250 m2
    Water vormt een eigen bron
    Normale elektriciteit
    Verwarming op gas
    Elektrische poort

De hype in onroerend goed op Ibiza lijkt weer te normaliseren; de prijzen van huizen worden betaalbaarder zoals u op onze site kunt zien. Als u een investering doet om uw woning aan toeristen te verhuren, houd er dan rekening mee dat u uw appartement of villa alleen kunt verhuren als u een huurvergunning hebt. Controleer of het onroerend goed een “Cedula“heeft, een certificaat van bewoning.

Om de toeristenvergunning te krijgen en uw eigendom te verhuren, mag het niet meer dan zes slaapkamers hebben en moet het geschikt zijn voor maximaal 12 personen. Er moet één badkamer zijn voor maximaal vijf personen en twee badkamers voor zes tot acht personen, drie badkamers voor negen tot 11 personen en vier badkamers als u van plan bent uw woning op Ibiza te verhuren aan 12 personen. Zorg ervoor dat alle verzekeringen aanwezig zijn. Om te voorkomen dat u worstelt met de beroemde papieren Spaanse jungle, raden we aan om een advocaat in te huren om dit te regelen. Uiteraard kunnen wij u in contact brengen met een goede Ibiza advocaat via ons lokale netwerk. De advocaat zal ervoor zorgen dat de twee belangrijkste formulieren over het onroerend goed worden ingediend bij de afdeling Toerisme van Ibiza.

We love Ibiza

Neem contact op voor deze schitterende villa te koop – San Lorenzo De Balafia op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen zoals deze schitterende villa te koop – San Lorenzo De Balafia op Ibiza. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Wilt u meer huizen bekijken zoals deze schitterende villa te koop – San Lorenzo De Balafia op Ibiza? Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Luxury Côte d’Azur properties

Cannes best apartments and villa’s for sale

New construction French Riviera apartments and penthouses

Existing apartments on the Cote d’Azur

Portugal and Mauritius luxury apartments and villas

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Locatie