Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en vele mogelijkheden. Het oppervlakte en aantal kamers plus het bijgebouw maken de villa bijvoorbeeld geschikt voor een perfecte luxe Bed & Breakfast. Maar misschien wilt u zelf gewoon zorgeloos genieten van deze kwaliteitsvilla die in 2008 is gebouwd op een toplocatie. Er is niet bezuinigd op materiaalkeuze en kwaliteit en dat straalt de villa ook uit; pure klasse. De villa heeft  een natuurstenen vloer met vloerverwarming en hoge plafonds waardoor het geheel ook letterlijk een zekere ‘grandeur’ uitstraalt. Bijzonder is dat deze villa beschikt over energielabel A; de hoogste standaard voor energiezuinige bouw. Wie een prachtige villa in Seillans wilt kopen, leest verder en gaat mee naar binnen.

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en atelier

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad

Bij binnenkomst op de begane grond is een grote hal met toilet en garderobekast voor de bezoekers. Via de entreehal geven twee openslaande deuren toegang tot de ruime woonkamer van 50m2 . In de zonnige woonkamer bevindt zich uiteraard een open haard, die zowel op hout als op gas kan branden. Aan de wand een verfijnde lambrizering  van gebleekt eikenhout. Een rond balkon met prachtig uitzicht over de Provence maakt de woonkamer helemaal af.

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en atelier

Grenzend aan de woonkamer ligt de eetkamer van 26 m2. Hier geven grote openslaande deuren toegang tot het riante overdekte terras met open haard, buitenkeuken en verwarmd zwembad dat – in de lijn met de villa – eveneens ruim van formaat is met 15m x 6m. Grenzend aan de eetkamer is de keuken met aparte bijkeuken, compleet ingericht van het top merk Mobalpa, in de kleur ‘bistro rood’. Eveneens op de begane grond bevindt zich de master bedroom van 48M2 met en-suite badkamer en dressing.

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en atelier

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad

De villa beschikt verder over een ruime suite, bestaande uit slaapkamer met salon, aangrenzende badkamer en dressing. De suite heeft toegang tot de tuin evenals twee andere kamers 26 en 27 m2 met hun bijbehorende badkamer, douche en dressings. Een bureau van 20m2 om rustig te kunnen werken met eigen toilet en de faciliteit om het bureau als slaapkamer te kunnen gebruiken.

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en atelier

De annex is een aangebouwde vleugel waarin opgenomen de zomersalon met open haard, de zomerkeuken, de sauna-ruimte met Klafs sauna, een douche en toilet ruimte, de grote dubbele garage (ruim 40m2), een ruimte voor fietsen/scooters en een hoek die als werkplaats/atelier wordt gebruikt. Achter in de tuin bevindt zich nog een bijgebouw (en pierre) waarin twee ruimtes met alle apparatuur voor zwembad en sproei-installatie alsmede alle tuingereedschappen. De tuin heeft een fraaie entree met videophone en is omheind met schrikdraad tegen nieuwsgierige everzwijntjes. De 5200 vierkante meters tuin en terrassen zijn zorgvuldig en smaakvol in balans aangelegd door een bekende tuinarchitect.

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en atelier

 

Wonen in Seillans betekent wonen in een van de mooiste dorpen van de Provence. Deze villa biedt u alle ruimte en privacy waarbij de belangrijkste voorzieningen zoals de bakker voor uw dagelijkse croissant en baquette op tien wandelminuten ligt. Meer weten over deze ruime en stijlvolle villa in Seillans? Neem dan direct contact op met Peter van Basten via 0031 653 291 851 of per email: petervbasten@wanadoo.fr

Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en atelier

Pand Beschikt Over

 • Alarm
 • Automatische poort
 • Dubbele beglazing
 • Energielabel A !
 • Garage voor twee auto's
 • Open haard
 • overdekte parkeerplaats buiten
 • Prachtige ligging
 • Recente bouw 2008
 • Sauna (Klafs)
 • Top kwaliteit afwerking
 • Verwarmd zwembad
 • Zeer geschikt als Bed & Breakfast

Locatie