Voor Nice Cimiez schieten vaak woorden te kort; u woont hier op één van de meest legendarische plaatsen van Nice. Deze nieuwbouw verschijnt middenin de stijlvolle woonwijk Cimiez-Monastère. In de 1e eeuw kozen de Gallo-Romeinen ervoor om op precies deze heuvel te gaan wonen vanwege het vrije uitzicht op de Middellandse Zee. U vindt in uw directe woonomgeving waardevolle souvenirs uit deze periode die zeer goed bewaard zijn gebleven. Een wandeling door uw buurtje toont de arena’s, de baden en de overblijfselen van een oude glorieuze stad. In de 9e eeuw werd hier een benedictijner klooster gebouwd. Fraai omringd door een prachtig raster van tuinen, herbergt het een rozentuin en terrassen gebouwd als balkons over de zee. Het is in deze wijk, weergaloos en gewild, dat we met trots onze luxe residentie aan u kunnen presenteren. Geniet vanuit uw appartement of terras van een prachtig uitzicht tot aan de horizon. De residentie is een toonbeeld van verfijnde architectuur, omgeven door prachtige beplante en bloemrijke gebieden. Sensationeel wonen in Nice Cimiez

Sensationeel wonen in Nice Cimiez

Bekijk het leven vanuit een andere hoek met een open zicht op de oneindigheid van de Baie des Anges en de talloze blauwtinten. Bekijk vanaf uw enorme en comfortabele terras, tot 41 m2, elke dag van het jaar het vernieuwde sprookje van een uitzicht dat rust en harmonie biedt. In het oosten kijkt de groene heuvel van het Fort du Mont Alban uit over de vallei van de Paillon en de haven van Nice, in het zuiden troont de Colline du Château, terwijl in het westen het franciscaner klooster, geclassificeerd als historisch monument, zijn koepels en klokkentoren naar de hemel verheft. U zit op de eerste rij voor een adembenemend spektakel. Het exclusieve wonen strekt zich uit tot in de gesloten en beveiligde tuinen van de residentie en op het comfortabele zonneterras van het privézwembad. In een beplante mediterrane omgeving met delicate parfums en kleuren, gebiet u hier aan het zwembad van ontspannende momenten met de Mont Boron-heuvel en de zee als achtergrond.Het ontwerp is perfect geïntegreerd in zijn omgeving en omarmt de vorm van de heuvel. De oriëntatie optimaliseert het uitzicht op het kustlandschap voor de meeste appartementen. Het ontwerp van de balkons en terrassen zorgt voor privacy tussen de bewoners. De nieuwbouw in Nice Cimiez is een elegant en zeer ingetogen gebouw en daardoor zeer stijlvol. De onberispelijke tint en de verfijnde leuningen worden subtiel onderstreept door een gegoten onderconstructie.

Nieuwbouw Nice op legendarische locatie

U komt de residentie binnen, vanaf de Romeinse weg, door de beveiligde poort. Neem vervolgens de toegang voor voetgangers tot de entree, voorafgegaan door de brede veranda. Elegantie en verfijning kenmerken het zeer grafische werk van de architect. Laat u verrassen door de subtiele mix van kaal beton en hout en het sluwe lichtspel dat van binnen naar buiten overloopt, zowel door de transparantie van de brede erkers als door de gedurfde voortzetting van hun ontwerp op het veranda plafond. De openbare ruimtes, verlicht door aanwezigheidssensoren, genieten dezelfde uitstekende behandeling om u op een verfijnde manier naar uw voordeur te begeleiden. De lift bedient elke verdieping, de auto- en fietsenstalling in de kelders en, een zeldzaamheid in de stad, de privé kelders op de begane grond.Uw nieuwe levensstijl begint hier. Maak daarom snel uw keuze uit de 26 appartementen, van studio- tot 4-kamerversies, genieten meestal van Zuid- en Zuidoost-zonlicht en grote ramen, waardoor ze het hele jaar door erg helder zijn. De lounges met open keukens strekken zich allemaal uit op brede privé terrassen, balkons of tuinen. De indeling van de 3- en 4-kamerappartementen, waarvan sommige met dubbele belichting, hebben perfect onderscheiden dag- en nachtruimtes, voor ieders comfort en privacy. Hier kunt u een harmonieus en bevoorrecht leven leiden.

Penthouse Nice Cimiez voor de happy few

Informeer naar het enige en bovenste appartement met extra groot vloeroppervlak. Prijs 1,700,000 euro

Sensationeel wonen in Nice Cimiez

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Sensationeel wonen in Nice Cimiez. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Sensationeel wonen in Nice Cimiez wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Sensationeel wonen in Nice Cimiez. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Sensationeel wonen in Nice Cimiez worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Sensationeel wonen in Nice Cimiez.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

 • Afgesloten parkeerterreinen met stopcontacten en verlichting
 • Elektrische rolluiken in alle kamers
 • Gladde lakafwerking in elke kamer
 • Hangend toilet
 • Individuele omkeerbare airconditioning
 • Ingerichte betegelde badkamer
 • Keldergedeelte voorgemonteerd om elektrisch op te laden voertuigen
 • Kelders met individuele afstandsbediening
 • lichtstrip en handdoekstang
 • Netwerk appartement met domoticasysteem
 • Residentie beveiligd met Vigik-sleutels en videofoons
 • Schuiframen in de lounges
 • Tegels van 60 x 60 cm in elke kamer
 • Tuin met aangelegd gazon en kraan
 • Versterkte geïsoleerde voordeur met 5 vergrendelingspunten
 • voorzien van een badmeubel met spiegel

Map