Prachtige, volledig gerenoveerde dorpswoning in La Garde-Freinet. Perfect gelegen in een rustige steeg, vlakbij het centrum van dit pittoreske Provençaalse dorp. Alle restaurants, shops en bars zijn op 5 min wandelafstand bereikbaar en de mythische stranden van Saint Tropez bereikt u in een half uurtje. Leef samen met de lokale Provençaalse bevolking en geniet van de charme en rust van dit authentieke dorpje.

Sfeervol gerenoveerde dorpswoning La Garde-Freinet

Het historische Grimaud en de plezierhaven van Port Grimaud liggen op slechts 10 min afstand. Het huis, zeer comfortabel ingericht, bestaat uit 3 verdiepingen: gelijkvloers: ruime, volledig ingerichte keuken, met eetplaats; directe toegang tot het zonneterras ( +/- 17m2), volledig in de typisch Provençaalse ‘oude’ steen,…; WC met lavabo; vestiaire. Op de eerste verdieping: grote woonkamer met open haard; toegang tot een balkon. 2de verdieping: 2 slaapkamers, waarvan 1 met ensuite doucheruimte: douche, lavabo en WC. 

In 2016 werd het huisje volledig vernieuwd, zonder het charme aspect weg te halen: nieuw dak, ramen, vloeren, elektriciteit en water: Heel uitzonderlijk om een dorpshuis in zo’n goede – instapklare- staat te vinden. Dit is uw kans op een betaalbare woning in het échte Zuid Frankrijk. Uiteraard ook zeer geschikt om te verhuren.

Sfeervol gerenoveerde dorpswoning La Garde-Freinet

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze sfeervol gerenoveerde dorpswoning in La Garde-Freinet  voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Gerenoveerde dorpswoning in La Garde-Freinet VAR

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze sfeervol gerenoveerde dorpswoning in La Garde-Freinet, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze sfeervol gerenoveerde dorpswoning in La Garde-Freinet al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Ons aanbod villa’s te koop in Mougins (via onze internationale site)

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie