Een penthouse kopen in Roquebrune Cap Martin is niet eenvoudig; simpelweg omdat er vrijwel geen aanbod is. En wie eenmaal een penthouse op deze plek dichtbij Monaco en Menton bezit, zal er niet snel afscheid van willen nemen. Want ook als verhuurobject is Roquebrune Cap Martin natuurlijk een zeer geliefde locatie aan de Côte d’Azur. Roquebrune Cap Martin ligt aan de oevers van de Middellandse Zee en heeft twee buursteden: Monaco en Menton en is aangenaam ingedeeld in verschillende districten. Er hangt een rustige, bijna aristocratische sfeer van weleer. Het middeleeuwse dorpje is herkenbaar aan de oude toren op 225 meter hoogte. Cap Martin is geliefd met het stadhuis en het prachtige Parc des Oliviers en Carnolès; aan de rand van Menton. Vanuit Roquebrune Cap Martin bent u snel in Italië, Monaco, Nice en Cannes. Met vijf stranden in de directe nabijheid en 300 dagen zon per jaar is dit een perfecte investering.

Spectaculair penthouse Roquebrune Cap Martin

Spectaculair nieuw penthouse Roquebrune Cap Martin

Deze nieuwe residentie op loopafstand van het centrum heeft diverse appartementen in verschillende grootte; van 1 slaapkamer tot 3 slaapkamers. Informeert u naar de prijzen als u een nieuwbouw appartement zoekt in Roquebrune Cap Martin. Het penthouse is uniek, heeft drie slaapkamers en u geniet van een spectaculair uitzicht vanaf een groot terras (81 m2). Het terras loopt in een hoek rondom het appartement. De constructie is bovendien sterk genoeg om een jacuzzi of zwemspa te plaatsen, om het geheel te completeren.

Spectaculair uitzicht in nieuw penthouse Roquebrune Cap Martin

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services. Zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie