Zoekt u een origineel woonhuis met een uitzicht als een ansichtkaart? Kom dan kijken naar deze stenen boerderij met uitzicht op Saint Paul de Vence. Het huis heeft 110 m2 woonoppervlak en is gevuld met charme en kleine details, echt een beauty. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met zijn prachtige stenen open haard en een open keuken die leidt naar de eetkamer.

Op de verdieping zijn twee kamers en een badkamer. Een van de twee kamers heeft een onafhankelijke toegang aan de buitenkant, de andere heeft een geheime doorgang met uitzicht op de zolder; spannend en perfect als speelruimte voor (klein)kinderen! De kelder van ongeveer 20 m2 is omgebouwd tot een studio met doucheruimte. Buiten staat een bijgebouw van nog eens 40 m2 met douche en wc. In de tuin ligt een verleidelijk zwembad in olijfvorm, een zomer-eetkamer met barbecue, een garage en een parkeerplaats. Een heerlijke vakantiewoning.

Stenen boerderij met uitzicht op Saint Paul de Vence

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie