Een nieuw appartement Juan les Pins in een strak nieuw gebouw, op slechts 3 minuten van het zandstrand. U woont hier straks dichtbij het schiereiland Cap d’Antibes, in een woonstraat in het oude hart van Juan les Pins. In deze onbekende intimiteit staan de luxe villa’s met grote buitengewone tuinen. Dit is het Juan les Pins waar bekende namen als Ernest Hemingway, Francis Scott Fitzgerald, Charlie Chaplin, Marlène Dietrich en vele anderen kunstenaars hun hart aan verloren.

Stijlvol nieuw appartement Juan les Pins 3 minuten van strand

De zon schijnt nog steeds net zo aanlokkelijk op de Pinede als in de jaren ’20. Het zomerse jazz spaktakel is slechts een van de redenen waarom een tweede huis in Juan les Pins een goed idee is. Het is heerlijk wandelen langs de kust waarbij de restaurants aan de boulevard onvergetelijke avonden serveren met gastronomische heerlijkheden. Voor de nachtbrakers zijn het casino en diverse clubs open tot het weer licht wordt. Een appartement kopen in Juan les Pins is meer dan een investering in kwaliteitsnieuwbouw; het is een investering in de kwaliteit van uw leven.

Stijlvol nieuw appartement Juan les Pins 3 minuten van strand

Diezelfde kwaliteit vindt u in deze nieuwe residentie al bij de entree; ontworpen met gevoel voor decoratie en klasse (ons bordje halen we weg, hoor). In elk nieuw appartement Juan les Pins vindt u de beste materialen en een afwerking op topniveau. Maak uw keuze voor een nieuwbouw appartement op dit zeer gewilde adres in Juan les Pins; van een studio tot een appartement met 3 slaapkamers. De architect heeft het maximale gepresteerd om het interieur te optimaliseren waarbij de licht woonkamer zich uitstrekt tot een balkon, loggia, terras of privétuin. Er is een open keuken en de grotere gezinsappartementen hebben een aparte technische wasruimte. Natuurlijk licht is de sleutel in het ontwerp; de grote erkerramen die de façade accentueren en de transparantie van de vangrails op de bovenste verdieping staan garant voor overvloedige zonnige binnenruimtes.

Stijlvol nieuw appartement Juan les Pins 3 minuten van strand

Nieuwbouw in Zuid Frankrijk wordt geleverd op het allerhoogste niveau met duurzame materialen en de nieuwste technische innovaties zoals het 2012 label voor thermische regulering. Ook de beveiliging is voor de bewoners in ieder nieuw appartement Juan les Pins verzekerd met een video-intercom en een gepantserde buitendeur. Deze nieuwbouw Juan les Pins verschijnt in 2020 op een gewild adres in het hart van Juan-les-Pins op slechts 3 minuten lopen van het strand. Het gebouw ligt aan een straat met eenrichtingsverkeer en biedt rust en sereniteit voor een heerlijke ZuidFranse levensstijl.

Stijlvol nieuw appartement Juan les Pins 3 minuten van strand

Koop nieuw appartement Juan les Pins Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuw appartement Juan les Pins in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie