Stelt u zich eens voor: uw appartement met zwembad bevindt zich op de heuvel van Cimiez: een van de meest karakteristieke en begeerde historische wijken van Nice. Hedendaagse architectuur, met sobere en verfijnde lijnen in een weelderige groene omgeving. Dit prestigieuze pand heeft 24 nieuwe appartementen, waaronder enkele appartementen met zeezicht.

Deze nieuwbouw met uw appartement met zwembad
Dit RT 2012-programma presenteert een breed scala aan buitenplezier: privétuinen, doorlopende balkons, openlucht terrassen. Sommigen hebben op de bovenste verdiepingen het voorrecht van een panoramisch uitzicht op het achterland, de heuvels van Nice, maar ook op de Baie des Anges. Naast de kwaliteit van de locatie en het interieur, geniet deze nieuwe residentie ook van een prachtige mediterrane tuin en een privézwembad met een gemeubileerd strand op het zuiden. Kortom, het leven in Nice Cimiez was altijd al klasse en dat blijft het ook.

Stijlvol nieuw appartement met zwembad in Nice Cimiez

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over een nieuw appartement met zwembad in Nice Cimiez voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals een nieuw appartement met zwembad in Nice Cimiez, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u dit nieuwe appartement met zwembad in Nice Cimiez al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

 

Locatie