Stijlvolle Provençaalse villa met discrete ligging tussen La Colle sur Loup en het prachtige dorp Saint-Paul de Vence. U woont hier heerlijk rustig op een dominante positie. Het uitzicht in deze elegante Provençaalse villa is adembenemend uitzichten. Dit is het echte luxe wonen op drie niveaus die samen 375 m2 woonplezier geven. Het perceel is 2600 m2 en heeft een prachtig zwembad (infinity, verwarmd, zout systeem) met een poolhouse en een schaduwrijk gebied. Bij de villa zijn verschillende parkeerplaatsen.

Stijlvolle Provençaalse villa tussen La Colle sur Loup en Saint Paul de Vence

Stijlvolle Provençaalse villa tussen La Colle sur Loup en Saint Paul de Vence

De smaakvolle entree heeft een gastentoilet, diverse kasten en toegang tot een grote woonkamer met open haard, tv-lounge / kantoor ( mogelijke extra kamer). Er is een geweldige keuken, een eetkamer met toegang tot een prachtige veranda met een adembenemend panorama. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers met elk een terras / balkon, berging en elk met zijn badkamer / douche en toilet. De master bedroom slaapkamerheeft een aparte f;edingruime voor “Monsieur” (doucheruimte en toilet) en een ruimte voor  “Madame” (badkamer met bad, douche en toilet), kleedkamer, veel bergruimte.

De benedenverdieping  heeft verschillende ontspanningsruimtes – fitnessruimte, bioscoopzaal – een slaapkamer met doucheruimte en toilet, ook met toegang van buitenaf (mogelijk onafhankelijke studio), boiler / wasruimte, garage voor 2 auto’s. De afwerking is perfect, u kunt hier jarenlang wonen zonder te verwachten werkzaamheden. Stenen vloer, vloerverwarming, airconditioning, dubbele beglazing, automatisch sproeisysteem, elektrische rolluiken. Een zeer complete Stijlvolle Provençaalse villa in La Colle sur Loup.

Stijlvolle Provençaalse villa tussen La Colle sur Loup en Saint Paul de Vence

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie