Stoere Provençaalse villa met eindeloos uitzicht en gelegen in een zeer gewilde omgeving van Saint-Paul de Vence. De villa op 1900 m2 grond steelt uw hart met de grote inhoud en het bijzonder fraaie uitzicht. Hier komt u echt tot rust. De mooie entree geeft toegang tot een ruime en lichte woonkamer met open haard en eetkamer. Er is een aparte keuken met toegang tot een prachtig overdekt terras, een grote slaapkamer (voorzien van airconditioning) met kleedkamer en kleedkamer en eigen badkamer. Hier is ook een apart gastentoilet.

Stoere Provençaalse villa Saint Paul de Vence met eindeloos uitzicht

Op de bovenste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers elk met eigen badkamer/of doucheruimte met een zeer mooi uitzicht op het ZuidFranse platteland. Het lijkt wel of u in de Provence woont! Een bijgebouw met toegang vanaf de binnenkant of de buitenkant van het huis heeft extra mogelijkheden zoals een bedrijf aan huis of een Bed en Breakfast. Buiten de stoere Provençaalse villa ligt een prachtig zwembad met poolhouse (+ extra kamer mogelijkheid bijvoorbeeld voor een sportzaal). Er zijn verschillende opslagruimtes en een ruime kelder. Afwerking met elektrische poort, carport (2 plaatsen), kruipruimte, automatisch sproeisysteem, alarm.

Stoere Provençaalse villa Saint Paul de Vence met eindeloos uitzicht

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie