Vakantie in Juan les Pins betekent dat u optimaal wilt genieten van de bruisende omgeving. Dan wilt u het liefst een appartement in centrum Juan les Pins waarbij u al wandelend overal naar toe kunt; de markt, de boulevard, de winkels en natuurlijk het heerlijke zandstrand. Wist u trouwens dat er in de zee van Juan les Pins het minste aantal kwallen voorkomen? Schijnt te maken te hebben met de stroming.

Strakke nieuwbouw met eigen tuin in centrum Juan les Pins

Deze nieuwbouw ligt in een rustig gedeelte in centrum Juan les Pins en is omringd met een fraai aangelegd park met bomen en heerlijke zitjes in de schaduw. Veel mensen willen allemaal op het Zuiden wonen, maar gelooft u ons maar, van een schaduwplek wordt u in Zuid Frankrijk ook heel blij! Dit nieuwbouw project bestaat uit twee gebouwen die sober en strak zijn vormgegeven met lichte gevels en ruime balkons voor een aangenaam leefklimaat.

De afwerking is compleet te noemen; van ingebouwde kasten tot complete badkamer met verwarmd handoeken rek. Zelfs de keuken is bij deze appartementen inbegrepen; dat scheelt u al snel 10.000 euro. De appartementen zijn verder allemaal voorzien van rolluiken en omkeerbare airconditioning. Levering 3e kwartaal 2020.

Voortaan op vakantie in centrum Juan les Pins

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Pand Beschikt Over

  • Compleet met keuken
  • Inclusief parkeerplaats

Locatie