Een geweldige villa op een bijna verbogen locatie. Heerlijk rustig en volledig gerenoveerd, dus het blijft ook rustig. Geheel gelijkvloers met maar liefst 250 m2 woon oppervlak. Prachtige ligging op het Zuiden met adembenemend uitzicht op zee. Als u een villa zoekt in Cannes met een stijlvolle en romantische uitstraling, neemt u dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Tijdloze klasse villa Cannes, 250 m2 gelijkvloers

Ruime living met open haard, twee studiekamers, een aparte keuken, vijf slaapkamers, vijf toiletten en vier badkamers. Bij dit soort villa’s hoort natuurlijk een fraai aangelegde tuin zodat u als een God in Frankrijk kunt wonen. Totale oppervlakte tuin 1800 m2. Groot zwembad met apart poolhouse voor heerlijke lange zomeravonden in Zuid Frankrijk. Dubbele garage en overdekte parkeerplaatsen voor uw gasten. Een perfecte villa voor vele jaren onbezorgd genieten aan de Côte d’Azur!

Tijdloze klasse villa Cannes, 250 m2 gelijkvloers

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie