Ontdek als eerste het aankomende nieuwe aanbod van nieuwe appartementen, van studio tot 3 slaapkamer penthouses, in een residentie van standing met heerlijk zwembad en zonnedek. De zachte charme van Mougins en de Provençaalse rust geven deze nieuwbouw woning een unieke persoonlijkheid. De prijzen zijn bekend en de verkoop loopt storm. Dus we behandelen alleen specifieke aanvragen.

Topklasse nieuwbouw Mougins; ruime appartementen met zwembad

Mougins is ontworpen om volop van het leven te genieten, met winkels, bioscoop, restaurants en café’s. De arcades nodigen uit om te wandelen of om in de schaduw te genieten van uw apéro. Op slechts 1 km van dit oude dorp maken de nieuwe bewoners van deze nieuwbouw Mougins gebruik van alle voorzieningen in het oude Mougins. De basisschool op loopafstand, het winkelcentrum Tournamy, de tennisbanen en de mediatheek liggen op 400 meter afstand. U bent minder dan een kwartier verwijderd van de heerlijke zandstranden van Cannes. Mougins is een goed bewaarde oase waar de natuur zijn plaats heeft. Het park van Valmasque, met zijn 432 hectare bos met lotusvijver en wandelpaden is een heerlijke plaats voor lange wandelingen en tochten.


Beroemd om zijn golfbanen en kunstgalerijen is Mougins een van de chique residentiële gemeenten vlakbij Cannes. De kwaliteit van zijn infrastructuur en zijn gemakkelijke toegang maken het tot een van de meest gewilde adressen. Het wetenschapspark Sophia-Antipolis ligt op slechts 13 minuten afstand, Cannes, de banen en de kustlijn liggen op minder dan 15 minuten afstand. Pablo Picasso, de grote meester van de twintigste eeuw, stierf op 8 april 1973 in Mougins, waar hij een prachtige boerderij had met uitzicht op het Esterel-gebergte en de baai van Cannes. Onlangs werd het verkocht op een veiling voor 20 miljoen euro. Vandaag de dag kiezen nog steeds veel bekende mensen voor Mougins; vorig jaar kocht zangeres Rihanna hier nog een landgoed.

Nieuwbouw Mougins kopen?

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

 

 

Locatie