Mooie twee onder één kap woning in Es Cubells, op slechts 1 km afstand van het strand. Het huis heeft meerdere terrassen met prachtig uitzicht over de bergen en de zee. Prachtig pand, gelegen in het authentieke dorpje Es Cubells. Het strand van Es Cubells ligt op slechts 1 km afstand en het pand biedt een prachtig uitzicht over de bergen en de zee.

Twee onder één kap woning – Es Cubells, Ibiza

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met grote openslaande deuren naar het terras. Er is een moderne open keuken, die van alle gemakken is voorzien. Aan de voorzijde van de woning is een ruim terras, welke half overdekt is. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 tweepersoons slaapkamers, die beide een eigen badkamer hebben. De hoofdslaapkamer is voorzien van een balkon en biedt een prachtig uitzicht. Boven bevindt zich het ruime dakterras. Het is voorzien van ligbedden en het hekwerk is van glas waardoor je een perfect zicht hebt.

We love Ibiza

Neem contact op voor uw twee onder één kap woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Luxury Côte d’Azur properties

Cannes best apartments and villa’s for sale

New construction French Riviera apartments and penthouses

Existing apartments on the Cote d’Azur

Portugal and Mauritius luxury apartments and villas

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

 

Locatie