Een tweede huis direct aan het witte zandstrand van Golfe Juan is slechts voorbehouden aan enkele gelukkigen die deze advertentie als eerste zagen. Intieme nieuwbouw van slechts 9 appartementen met beveiligde ondergrondse parkeergarage. Stelt u zich eens voor dat u iedere ochtend wakker wordt met de zonsopgang over de Middellandse zee. En in slaap valt met het ruizen van de golven. Wie in Golfe Juan een nieuwbouw appartement zoekt op een unieke locatie, moet hier snel komen kijken.

De nieuwe appartementen aan strand met tuin of als duplex met terras bieden uiteraard uitzicht op de haven en de gezelligheid waar Golfe Juan bekend om staat. De ligging van Golfe Juan, tussen Juan les Pins en Cannes is perfect. U bent zo in Cannes Palm Beach en op de beroemde Croisette. Golfe Juan heeft een eigen treinstation waardoor u ook snel in Antibes, Nice, Monaco of Italië bent. Golfe Juan is daarom een mooie centrale locatie.

Uniek! Direct aan strand luxe nieuwbouw Golfe Juan

De negen appartementen zijn allen voorzien van airconditioning, elektrische rolluiken, een volledig ingerichte keuken (een uitzondering!) en een topklasse afwerking onder architectuur. Afhankelijk van de keuze heeft u de beschikking over een tuin of een terras met uitzicht op het strand en de zee. Aan het privilege om zo dicht op het strand te kunnen wonen hangen deze prijskaartjes:

1 slaapkamer met tuin vanaf 529.000 € incl ondergrondse parkeerplaats

1 slaapkamer duplex vanaf 629.000 € incl dubbele ondergrondse garagebox

Bezichtiging op afspraak.

Uniek! Direct aan strand luxe nieuwbouw Golfe Juan, Côte d’Azur

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze luxe nieuwbouw Golfe Juan, direct aan strand. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Heerlijk eten bij La Petite Plage

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze luxe nieuwbouw Golfe Juan, direct aan strand wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze luxe nieuwbouw Golfe Juan, direct aan strand. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

Uniek! Direct aan strand luxe nieuwbouw Golfe Juan, Côte d'Azur

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals luxe nieuwbouw Golfe Juan, direct aan strand worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancierbinnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze luxe nieuwbouw Golfe Juan, direct aan strand.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • Unieke locatie direct aan zee!

Map