Cannes Californie is een van de meest geliefde wijken van Cannes om te wonen doordat de ligging perfect is. Dichtbij de Croisette en Rue d’Antibes en omringd door villa’s op stand wat de wijk een bijzonder cachet van standing geeft.  Temidden van alle luxe villa’s en kastelen in Cannes springt er 1 villa met kop en schouders boven de rest uit. Deze moderne villa contemporain is zonder enige twijfel de grootste en de mooiste met bovendien de beste ligging.

Uniek! Moderne villa Cannes Californie met 1 hectare privé park

Voor wie absolute top eist en privacy zoekt maar niet als kluizenaar wil wonen, vindt hier de bijpassende woning in Cannes Californie. Zeer strakke moderne vormgeving en 430 m2 woonoppervlak. Er is een onafhankelijk gastenverblijf voor tuinman, concierge of bewaking van 70m2. Meer foto’s van interieur op aanvraag.

De woning in Cannes Californie is ingericht om veel mensen te ontvangen; er is een ruim parkeerdek met veel parkeer garages. Het dakterras is zeer geschikt voor recepties en feesten, met de baai van Cannes aan uw voeten.

Zoekt u een unieke villa in Cannes Californie met veel grond en privacy? Kom deze villa bekijken en ontdek waarom deze plek een bevoorrechte plek is, op een geweldige locatie. Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Uniek! Moderne villa Cannes Californie met 1 hectare privé park

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen, gazon aanleg en onderhoud, zwembaden tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Discretie zoals altijd verzekerd.

Locatie