Unieke nieuwbouw in Sainte Maxime, op slechts 200 meter van het strand. Deze nieuwe residentie is genesteld aan de Golf van Saint-Tropez en zeer goed gelegen in het hart van de wijk La Nartelle in Sainte-Maxime.

Op een steenworp afstand van een van de mooiste stranden van de Middellandse Zee, biedt de residentie slechts 8 villa’s in het hart van een prachtig dennenbos. Geïnspireerd door de Provençaalse stijl, past de traditionele architectuur van deze nieuwbouw in Sainte Maxime perfect in dit bosrijke park.

Unieke nieuwbouw in Sainte Maxime, op slechts 200 meter van het strand

Het is de vrucht van de Saint-Tropez-architect François VIEILLECROZE die deze residentie heeft bedacht en ontworpen met respect voor de Provençaalse tradities en de natuurlijke omgeving. In een weelderige omgeving worden u alle charmes van de mediterrane levenskunst beloofd… de schaduw van de dennen, het gezang van de krekels, de geuren van de Provence, de warmte van de zon en het strand van La Nartelle voor de deur.

Een klein verstopt paradijs in Sainte Maxime

De acht villa’s hebben allen drie slaapkamers, een garage en een eigen tuin. Het uitzicht is vanaf de prachtige terrassen op het dennenbos. De zee hoort u ruizen op slechts 200 meter afstand. Als bewoner heeft u de beschikking over een grote gemeenschappelijke tuin met een heerlijk zwembad. Van de slimme indeling van de ruimtes tot de hoogwaardige afwerking, deze kleinschalige nieuwbouw in Sainte Maxime is voorzien van alle comfort en veiligheid om het gevoel van welzijn en sereniteit te versterken. Bezoek een van onze villa’s alsof u er zelf bent dankzij virtual reality en ontdek de slimme indeling van de ruimtes.

Oplevering 3e kwartaal 2023.

Foto strand met dank aan Golfe Sainte Tropez Information.

Map